Ahojte, chcem sa opytat ci niektora mate tento problem a ako ste ho riesili.Ja uz som dvakrat potratila a pri druhom potrate mi povedali ze mam prepazku v maternici sice malu a na sone ju ani nie je vidno, ale vraj to moze byt problem preco som uz 2 krat potratila vzdy v tom istom tyzdni.Ideme s manzelom aj na ine testy, genetiku a tak,ale primar sa vyjadril ze prave toto moze byt hlavny problem u mna.Preto by ma zaujimalo ci po naslednom zakroku a odstraneni prepazky uz bolo vsetko u Vas ok a donosili ste miminko.Dakujem za akekolvek nazory a rady, no hlavne skusenosti by ma potesili.
@siska765 Ahoj, ja mám ten istý problém ako ty..1x potrat v 18 tt a následné zistenie prepážky v maternici. Ako si nakoniec dopadla? Dala si si ju odstrániť a podarilo sa ti vynosiť dieťa? Ja sa chystám ešte iba na konzultáciu ohľadom odstránenia tej prepážky tak zháňam info. Ďakujem.
@tinuska158 ahoj no ja som bola na histeroskopii,co je zavedenie kamery do maternice a nic tam nebolo,to znamena ze pan uzasny nemenovany primar si zle typol u mna,teda ja som uplne ok a uz mam aj 2 a pol rocneho syna ;) takze ti v tom neporadim...vela stastia prajem ;)
@tinuska158 mne po potrate zistili na kyrete prepazku malú ako keď máš cip keď kreslis srdce. Inak to vysvetliť neviem. Potratila som v 11tt ale babo sa vraj zle vyvíjalo len predtým nič nepovedala doki. Po tomto tehotenstve som úspešne do nosila a porodila dve deti. Nemusí to byť veľký problém. Určite sa spýtaj aj iného lekára
@mily7 Ahoj, na hysteroskopii som bola min. tyzden a tiež sa nepotvrdila ta prepazka! Jednoducho tam uz nieje..tiež si myslím ze to zle diagnostikovali. Moje dievčatko bolo zdravé, problém som mala s placentu 😬 Povedali mi ze sa uz mozeme začať snažiť o babo. Dúfam ze sa mi to teraz uz podarí donosiť 🙏🏻
@siska765
@ mily
Ďakujem za odpovede dievčatá, sa teším ze uz mate detičky. Dúfam ze sa toho čoskoro aj ja dockam🙏🏻
@tinuska158 držím prsty. Ohľadom placenty sa musíš pýtať lekára, ale tam asi len príroda rieši. Dúfam, že ďalšie tehu bude požehnané. Drž sa
Ahoj ja mam uterus bicornis..subseptus..tiez som 2xpotratila teraz som v 14tt som zatial ok..tiez su nejake problemy ale hadam to zladneme uspesne.bohuzial s nasou diagnozou je vysoka potratovost a predcasne porody. Zalezi kde sa Ti uchyti babatko . Ak nemas velku prepazku treba len skusat. Na kontrastnom vysetreni si uz bola? Zistit ako presne to vyzera...mna odporucili do Bb k primarovi Bielikovi krory mu robil zakrok na zvacsenie dutiny neviem presne ako sa to vola.operaciu metroplastiku na odstranenie prepazky neodporucal je to drastivka operacia a ak Ti vzniknu vzrasty nikfy nebudes moct mat babstko. Baby co som citala maju ovela vacsie nalezy a s problemami alebo bez ale donosili..neboj sa trwba sa poradit s viacerymi lekarmi..viem ako sa citis... zazila som to. Keby si nieco potrebocala vediet napis mi kludne.Drzim palce moc moc.