Začínajúci zápal močových ciest

2. jan 2025

Ahojte, naposledy som mala zápal močových ciest asi tak pred 7 rokmi. Teraz však cítim, že prichádza znova, také klasické príznaky ako pálenie pri močení (zatiaľ zvládnuteľné), potreba ísť cikať takmer nonstop, a bolest v podbrušku. Máte prosím nejaké babské rady aby to prešlo bez návštevy lekára? Poprípade niečo voľnopredajné z lekárne ? Ďakujem vám

yoxinka
2. jan 2025

Blokurima URO+

kp7333
2. jan 2025

Bakterialny zapal mocovych ciest ti bez antibiotik len tak neprejde. Moze ti vystupit vyssie, az na oblicky a to nie je sranda. Na ulavu od palenia je dobry urologicky caj, pri velkych bolestiach ibalgin. Ale cim skor pojdes k lekarovi, tym lepsie.

drahusa333
2. jan 2025

Minuly rok som to mala asi prvy krat v zivote, skusala som caje, petrzlenovy odvar, vsetky babske rady....a uprimne,len sa to zhorsovalo a predsa som skoncila na atb

pininka1
2. jan 2025

Blokurima je skôr na prevenciu, dmanoza v sackoch je najsilnejšia a veľa urologického čaju,mne pomáha paralel od bolesti

slaviivals
2. jan 2025

Urologicky caj, vela tekutin, nech sa moc precisti, nezadrziavat mocenie. Blokurima, vitamin C a E. A z osobnej skusenosti, od neprijemnych pocitov najlepsie sediet na teplom termofore alebo vyhrevnom vankusi. Ak dnes neprejde, zajtra k lekarovi po atb

slaviivals
2. jan 2025

@pininka1 Blokurima je najlepsia. D-mamozu obsahuje

katica312
2. jan 2025

Kapucinka kvapky a recyflor.

blacki12
2. jan 2025

Brusnicová šťava je ma toto top a poyom urologický čaj.

pininka1
2. jan 2025

@slaviivals ja som sa pýtala v lekárni, mam pravidelne zápal mechúra a kolegyňa mi odporúčala blokurimu. V lekárni mi povedali, že ona je skôr na prevenciu, že nemá toľko dmanozy, že ak chcem akútne, treba priamo tie sáčky dmanozy. Ale blokurimu beriem cez rok aj tak preventívne.

slaviivals
2. jan 2025

@pininka1 Blokurima obsahuje az 2 g D-manozy. Aku inu D-manozu zvyknes bravat?

pininka1
2. jan 2025

@slaviivals nemám už doma krabičku, ale bolo to Dr. Max.,to viem.

slaviivals
2. jan 2025

@pininka1 asi ta oklamali 🙄 nenasla som ziadny pripravok, ktory by obsahoval viac D-manozy, ako Blokurima.

claudaia
2. jan 2025

D manóza s brusnicami DR.MAX nápoj. Chutný a pomohol