Ahojte, naposledy som mala zápal močových ciest asi tak pred 7 rokmi. Teraz však cítim, že prichádza znova, také klasické príznaky ako pálenie pri močení (zatiaľ zvládnuteľné), potreba ísť cikať takmer nonstop, a bolest v podbrušku. Máte prosím nejaké babské rady aby to prešlo bez návštevy lekára? Poprípade niečo voľnopredajné z lekárne ? Ďakujem vám
Bakterialny zapal mocovych ciest ti bez antibiotik len tak neprejde. Moze ti vystupit vyssie, az na oblicky a to nie je sranda. Na ulavu od palenia je dobry urologicky caj, pri velkych bolestiach ibalgin. Ale cim skor pojdes k lekarovi, tym lepsie.
Minuly rok som to mala asi prvy krat v zivote, skusala som caje, petrzlenovy odvar, vsetky babske rady....a uprimne,len sa to zhorsovalo a predsa som skoncila na atb
Blokurima je skôr na prevenciu, dmanoza v sackoch je najsilnejšia a veľa urologického čaju,mne pomáha paralel od bolesti
Urologicky caj, vela tekutin, nech sa moc precisti, nezadrziavat mocenie. Blokurima, vitamin C a E. A z osobnej skusenosti, od neprijemnych pocitov najlepsie sediet na teplom termofore alebo vyhrevnom vankusi. Ak dnes neprejde, zajtra k lekarovi po atb
@pininka1 Blokurima je najlepsia. D-mamozu obsahuje
Kapucinka kvapky a recyflor.
Brusnicová šťava je ma toto top a poyom urologický čaj.
@slaviivals ja som sa pýtala v lekárni, mam pravidelne zápal mechúra a kolegyňa mi odporúčala blokurimu. V lekárni mi povedali, že ona je skôr na prevenciu, že nemá toľko dmanozy, že ak chcem akútne, treba priamo tie sáčky dmanozy. Ale blokurimu beriem cez rok aj tak preventívne.
@pininka1 Blokurima obsahuje az 2 g D-manozy. Aku inu D-manozu zvyknes bravat?
@slaviivals nemám už doma krabičku, ale bolo to Dr. Max.,to viem.
@pininka1 asi ta oklamali 🙄 nenasla som ziadny pripravok, ktory by obsahoval viac D-manozy, ako Blokurima.
D manóza s brusnicami DR.MAX nápoj. Chutný a pomohol
Blokurima URO+