Dobry den. 6 dni po ovulacii, ktora sa mi posunula o par dni neskor ako obvykle, dnes zacinam spinit a zrejme sa mi ide spustit menzes. Ak mavam obvykle od ovulacie po menzes zhruba 12-14 dni, co moze zapricinovat takyto zblbnuty cyklus? Dakujem.
@anjelicek26 ja som vcera myslela, ze mi krize vybuchnu od bolesti a mam hrozne silne pms bolesti bruska.. zatial mam za sebou len biochemicke tehotenstva, tieto bolesti boli az po pardnovom meskani predtym a ms dorazil. Ty mas tiez taketo bolesti? Mavas ich aj v inych cykloch?
Bolo to len vcera poobede zo tri-styri hodiny, dnes je uz zasa vsetko ok...boh vie, co to bolo...v minulych cykloch som to nemala.
@anjelicek26 ja som to mala vcera pred spanim asi 3-4 hod, a dnes rano ok, a teraz par minut dozadu to opat zacalo. Nejako mam stale pocit; ze sa mi chce ms rozbehnut. Drzim ti palce 🙂
@anjelicek26 myslis, ze je dobry napad nasafit pre istotu progesteron?
Môžeš mať aj problémy s progesteronom
Tak ja beriem 2*100mg, lebo som po potrate...ale zacala som tri dni po ovu ako lekar kazal... neviem, ci 6 dni po ovu to neurobi nejaky cirkus, nemam s tym moc skusenosti...
@sense
@anjelicek26 mozno to bude progesteronom. Mala som so ho nasadit po ovu, len som na to uplne zabudla zo stresov, a uz asi kaslem na to teda. Volala som gyn, ale maju dovolenku.
Ja som mala to co ty po poslednom MA, à tiež mi nasadil Progesteron, keďže sme sa snažili o dieťa ale tiež ho už neberiem, nám ho len doma preventívne keďže sa mi lut. Fáza predĺžila n'a 11 dní, ale dieťa už neplánujem resp neriesim
Nemoze to byt spinenie pri uhniezdeni? Nemusi sa rozbehnut... ja som vcera 6 dni po ovulacii tiez mala riadne tlaky v podbrusku, ale ci to nieco znamena uvidime...