Ahojte, prosím Vás poraďte mi niečo, aby sa mi rýchlo vrátil hlas. Už tretí deň som zachripnuta, nemôžem vôbec hovorit, hlas mi beha, ako pri mutovani. 😢
Lekár mi odporúčal hlasový kľud a vitamíny s kalciom. Zajtra potrebujem ísť na jedno stretnutie, ale ako bez hlasu??? 😔
určite kalciový sirup a my sme používali aj toto: Kombi-Calz je to ako šumivý celaskon s obsahol kalcia. mne to väčšinou pomohlo ale neviem, či za jeden deň...
mne pichali aj injekcie kalciove
, treba pytat aj to, ale ak nie, tak určite aj sirup, jednoznačne klud nerozpravat
kalcium a pantenol tbl.
panthenol mne napr nepomohol, možno preto že mam čapy na mandliach?? neviem
Ďakujem za odpovede, stále nemám hlas.
😢
Už som všetko vyskúšala a nič...
@ivanaa346 moj muz ma toto kazdy rok. Vzdy mu pomoze len od krcnej nespomeniem si ako sa to vola.teraz sa jej chcel vyhnut.vyuzival 2 kalciove sirupy.kalciove injekcie pantenol tab. A teraz vyuzival vyskusal 1x homeovox- po tomto sa mu napravil o dost hlas ale stale ho nema 100% .tiez nevie co este vyskusat aby tam nemusel
@nitka1157 No ja som vybrala vsetko co ste písali a ešte aj naviac niečo po 2 balenia zo všetkého a nic ..stale hlas nemám v poriadku .Prosim a na tom krcnom mu dali lieky ? Ci niečo iné? Nezistime mi prosím ako sa to volalo? .A ani sa nečudujem,že nechce ísť na krcne .Pozeranie hadickou cez nos nie je nič príjemné.Mam to za sebou 2 krát;)
kalciovy sirup, nic ako ten na to neexistuje a este vyskusaj salviovy caj ale to je skor na bolest hrdla. a cely den nic nehovor, nech si hlasivky oddychnu..