Začervenaný penis

pteikkmint
18. mar 2023

Dobry den uz dlhsi cas mam zacervenany penis bol som aj u urologa predpisal mi canesten krem aj betadine krem ale nic nepomohlo nemate niekto nejake rady ?

janai1
18. mar 2023

Áno, nauč sa písať slovo "nejaké"
A druha rada smer lekár

pteikkmint
autor
18. mar 2023

@janai1 ❤️

oli18
18. mar 2023

@pteikkmint Keď ti lekár nepomohol, tak ženy na koníku bez toho, aby "ho" videli, ti sotva pomôžu😉

kjll
18. mar 2023

@pteikkmint treba natierať aspoň 2 týždne

veronikaszabova
18. mar 2023

@oli18 jezis, toto nepis 😂😂😂 hned tu bude fotka vycapena 😂😂

solange7
18. mar 2023

@pteikkmint no ukaz teda, nech na to mrkneme 🧐🤡

veronikaszabova
18. mar 2023

@solange7 😂😂😂 ty si ale zvedava

solange7
18. mar 2023

@veronikaszabova akurat som si vylozila nohy. Tak "reku" daj sem teda. 😂 Dufam, ze mi nepride teraz do spravy nejaky nevyziadany dick pic. 🤡

marseillefan
18. mar 2023

@solange7 nevyžiadaný ti určite nepríde... veď si si ho vyžiadala :D

solange7
18. mar 2023

@marseillefan mas recht! To som si nadbehla teraz.

marseillefan
18. mar 2023

@pteikkmint
- v prvom rade choď znova za urológom, nech to pozrie ešte raz...
- ak ti predpísal Canesten, tak si doktor zrejme myslí, že máš kandidózu
- canestenom to treba natierať cca dva týždne, tuším aj viac krát denne, ale prečítaj si príbalový leták a postupuj podľa neho
- mne na kandidózu doktor predpísal tabletky MACOmax (preto by si mal ísť za doktorom znova, nech to prelieči z vnútra)
- možno to kandidóza ani nie je... možno je to alergická reakcia, skús nejaké antihistaminikum
- umývaj si vtáka len čistou vodou (nepoužívaj žiadne sprchové gely)
- meň si často spodné prádlo, preper si ho na vysokej teplote, odporúčam aj prežehliť (to isté platí o uteráku, s ktorým si vtáka utieraš)
- mne kandidóza ustúpila, ale sčervenanie zostalo.. doktor povedal, že vraj je to normálne, ale celkom mi na sčervenanú predkožku pomohla mastička s názvom Hydrocrotison. Niekde som si ju vygooglil, že by s tým mohla pomôcť (nenájdem to už), ale fakt to zaberalo lepšie ako čokoľvek iné... (ale pozor, tá mastička nie je na kandidózu, takže ak tá je tvoj problém, tak ti asi nič neporieši)
- a znova pripomeniem, choď za urológom, nech sa ti na to pozrie...

oli18
18. mar 2023

@veronikaszabova no veď poradíme, ale bez fotky sa nedá😀

pteikkmint
autor
18. mar 2023
viestta
18. mar 2023

Joj zenice, ako fikane ste zaonacili, ze chcete poobzerat cudzie korunne klenoty 😉

solange7
18. mar 2023

@viestta 😀

luccija
18. mar 2023

@pteikkmint hlavne žiadny sex a chce to čas..koľko si ho natieras?

pteikkmint
autor
18. mar 2023

@luccija natieral som si ho okolo tyzdna nieco ale bol uz strasne vysuseny tak som prestal. Plus na sex som sa pytal a urolog mi povedal ze sex mozem ale ze si ho mam pokazde umyt a vysusit. Aj ked to som robil aj predtym.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pteikkmint
autor
18. mar 2023

@zuzana9415 nestrkal som ho nikde kam by nemal ist😅 hej niektory ludia nemaju co robit tak chodia sem a pisu komenty ktorych jikoho nezaujimaju 🙂

zorkahorka
18. mar 2023

kazdy den 2-3x si ho umyvaj repikom - kup si na to odlicovacie tampony, ponor do caju a poriadne umy

milanpetras
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pteikkmint
autor
19. mar 2023

@milanpetras neberiem ziadne ale dakujem ta radu

luccija
19. mar 2023

@zorkahorka repík ešte viac vysušuje nie?

zorkahorka
19. mar 2023

@luccija ale odstranuje zapal a kvasinky. ak ma susinu, tak tyzden framykoin, potom moze modru indulonu alebo vazelinu

mater73
1. máj 2024

@pteikkmint vyskušajte gafrovú masť ale nie dlho potom je problém s umytim. Práve to tu riešim ale nedostáva sa mi tu normálnej odpovedí a jedna pani ma nazvala trollom

veronikaszabova
2. máj 2024

@mater73 riesil to tu pred viacej ako rokom ...