Dievčatá je možné, že som si nechtiac zablokovala ovuláciu, keď som nasadila utrogestan v deň ovu🙈😓? Totižto mi appka prehodila ovu na iný deň a to som práve nasadila progesterón, lebo som myslela, že už som po ovu 3 deň, ďakujem🤗
No takze takto - ano, ak bola mala byt ovu prave vtedy, mohla si ju bloknut. Nespoliehaj sa na apku 🤦♀️
@bambulienka25
@veronikaszabova podľa BT mi ju prehodilo🙈
Ahoj, ja si myslím, že ak si si dala až 13dc ten utrogestan, tak by to nemalo ovplyvniť ovuláciu,ono ti tie teploty stúpajú kvôli tomu utrogestanu, ktovie aké by si mala keby si ho nedáš tam sa dá skôr odhadnuť kedy bola ovulácia, takto to fakt vyzerá, že na ten 13den, ono 10 deň je dosť skoro, ale záleží aký máš cylkus, či máš odsledovanú ovuláciu tak skoro u seba, ale držím palce nech sa zadarí
Co tak za
Co tak začať používať hlavu namiesto aplikácie?? Ja len čakám kedy budú ľudia podľa aplikácie dýchať....
@kulumulu123 no aká si múdra 🤣, ale keby si najprv prečítaš skôr ako tu začneš písať,, múdrosti,, 🙈...hlavu by si mala trošku používať ty a nekomentovať príspevok, keď nevieš ani čítať!Neriadim sa appkov, ale si merám BT, tak keď o tom vieš prd, tak nekomentuj!
@bebotka ďakujem pekne 😘 už len veriť, že som si ju neblokla 🙏💗
"" Totižto mi appka prehodila ovu na iný deň " tuším si to písala ty alebo sa mýlim??? Ok neriesim
Len sa pozastavuje nad tým na čo všetko ľudia potrebujú aplikácie a potom tu riešia to co ty....
Vieš ono keď tak zúfalo potrebuješ vedieť presný termín ovulácie tak je na to dosť spoľahlivá metóda hovorí sa jej folikulometria robí to každý bežný gynekológ.... Len čisto so zvedavosti tie lieky si si nasadila sama alebo ti ich dal lekár?? Lebo v tom prípade by mal aj lekár riešiť tvoju ovuláciu a nie spoliehať sa na aplikáciu 👏👏👏
Takže - teplota stúpa PO ovulácií. Tri dni zvýšených teplot potvrdzujú, že prebehla. Stúpa vplyvom progesterónu, ktorý telo vylučuje po ovulácií (teraz neriešim, že od 13 si brala utrogestan, ten ti ju zvýšil až ďalšie dni). Čiže ak ti tri dni stúpala, určite si si neblokla ovulaciu 13.den utrogestanom (predpokladám daným až po meraní, keďže merať sa ma ako prvá vec po prebudení, aby bola teplota spoľahlivá). Ženy majú ovulaciu rôzne vzhľadom na tieto tri dni stúpania. Mne napríklad stúpa až obdeň po ovulácií, lebo sa mi tvorí malo progesterónu (preto aj beriem následne utrogestan). Sú prípady (keď sa robili štúdie symptotermalnej metódy a sledovala ultrazvukom ovulácia), že ovulácia nastane až po zvýšení teploty, neskôr v ten deň. Nepamätám si ten graf presne, ale takmer na isto si pamätám, že Max ten prvý, veeeelmi zriedkavo druhý deň zvýšenia teploty je ovulácia.