Ahojte mate niektora skusenosti s tymi capikmi canesten gyn na mykozu ci zaberaju
Mám, neviem či mi pomohli oni alebo aj masť canesten. Len je to dosť nepríjemné keď ti to začne odtiaľ vypadavat 😑
@gabriela198 ak to je mykoza a nie bakterialna vaginiza, mali by zabrat.
@habibim ako mozes byt leniva si dat ten liek?! Ved ta infekcia je neprijemna, nemozes mat sex, kym ju mas... nejde mi to do hlavy.
@simsalabim ani nemám sex, keď je muž na služobke aj 3-4tyzdne...a väčšinou som to nemala také, aby mi to po jednom na tretí nezmyzlo.. Takže preto vravím, že čo som ho sem-tam pouzila úľava sa dostavila hneď a ďalej som TK preventívne nedávala... A keďže sa sprchuje každý večer, tak ten rosalgin som toľko vzala do sprchy a dala si ho.. Je tam v balení 5flasticiek takže to nebolo dlhodobé liečenie... To slovo ,, leniva" nemusíš brat doslovne
Mne to vždy pomohlo, asi najlepšie zo všetkých
@gabriela198 📌 ja mam mykozu už asi 4m a teraz sa mi zdá, že zabral rosalgin výplach.. Mam Canesten masti ku, ale lenivá som v tomto bola, aby som si ho dávala tak ako píšu 1-2tyzdne.. Ale čo som ho sem-tam pouzila, tak som cítila ulavu