Ahojte baby mám otázocku. Prsia má nebolia ak len tak počas ovulácie ale pres menštruáciou. No nie kedy aj mimo toho cítim taký tlak V prsnikoch najmä iba V ľavom a to aj pozorujem že sa mi to objavuje keď fajčim.No čo ma trápi je to,že po stlačení obidvoch prsnikov mi vyteka taká biela vodicka po kvapkách. Začínam sa báť pretože mám to už dlhšie tehotná nie som A detičky tiež ešte nemám. . Preto sa chcem opýtať ak máte s tým skúsenosti môže byť aj to príčinou toho že sa už dlho snažíme O bábätko A nedarí sa??? Neviem čo si už mám myslieť. Ďakujem za každú radu.
urcite niesi tehotna? 😉
@barbora0502 ano, moze to byt pricina, moze ist o zvyseny prolaktin, sekret z prs je jeden z priznakov : http://www.pluska.sk/izdravie/zenska-zona/probl...
Ale tiez by som na tvojom mieste prestala fajcit, ked sa snazite...
ano, je to bezna vec aj u mna, nie pravidelne, ale len pocas urcitych dni cyklu a len z praveho prsnika...prave sa chystam ku gynekologicke na preventivku a poviem jej o tom....nekojim uz skoro rok, tehotna urcite nie som, bolest ziadna, ani len pocitovanie mini tlaku.....
Zvyseny prolaktin, moze to byt aj dovod preco sa vam nedari. Ak to mas uz dlhsie, riesila by som to uz podtstane skor. Kazdopane, stalo sa mi to davnejsie, patrala som,moze ist napr aj o cistenie prs, t.j. Raz ua cas kazda zena keby si stisla prsnik tak vyjde tekutina, lebo zlazy sa cistia, alebi v dosledku horucehi pocasia - prehriatia, ale aj ine nie tak vazne dovody.
ma otazku tvori sa mi prolaktin na mlieko uy dva roky inac mam vsetko v poriaku myslite ze by som mohla otehotniet aj ked sa my tvori mlieko?
@kvetka6390 ja myslim ze to mize byt problem ale nemusi. Aj mne sa to stavalo castejsie a otehotnela som.
@ebi88 lebo teraz som brala inofocil a kyselinu ráno a večer 3 týždne sex som mala cca 2 týždne dozadu ms ms priať okolo 5 a cítim sa tak ako keby my už mala prísť ms dva krát ma pichlo vo vajecniku mám také bolesti ako keby mi už mala prist ms jeden prsník má srvbi niekedy cítim také teplo naval
@kvetka6390 no sal nemusi to vyjst hned na prvy krat
@ebi88 nestalo sa my to ešte vôbec myslíš že by som mohla byť tehu? Či skôr asik nie
@kvetka6390 to neviem, najlepsie bude urobit si test, ja som mala bolesti ako pri ms ale zacali az v case ked som mala dostat. Test mi vsak ukazal dve ciarky uz pred terminom ms, hoci slabu druhu ciarku.
@barbora0502 porad sa s gynekologom...tu sa iba vsetci zasmeju 😄...taketo