Ženičky,stalo sa niektorej z vás že vám po týždennom meškaní MS doktor povedal že je tam cysta.,po agolutine MS nedorazila a bolo to tehotenstvo?
Mojej tete sa to stalo. Teraz sa na tom dobre bavíme 🙂
Jasné - stalo. Na kontrole "cysty" som dostala materskú knižku. Teraz má 15 mesiacov a vyzerá nádherne. 🙂 🙂 🙂
Vraj je to bežné, že v začiatku tehu sa vytvorí cysta a sama aj zmizne. Ja som išla na potvrdenie tehu a vraj cysta 😝 - no za týždeň sa našťastie potvrdilo tehotenstvo.
Ano moze sa to stat,mne povedal dr.ze tam mam nieaku cystu malu ale neriesil to aj ked vedel ze sa snazime o babetko a isla som na konizaciu krcka a potom po 2 tyzdnoch som zistila ze uz som bola tehotna a mala som obrovske stastie a maly ma teraz za chvilku 2roky a je zdravy
Ahoj mne sa to stalo ale doktori to posrali a otvorili ma prisli na to ze som tehotna cele tehotenstvo rizikove
Moze sa stat kadeco. Moja mama mala pacientku, ktoru poslal obvodny gynekolog na onkologiu s tumorom. Ten nador moze byt teraz asi vo veku vacsiny mamimciek na MK. 🙂
mojej znamej sa to tiez stalo. a "cysta" uz chodi do skoly 😀
Ahoj. Stať sa može všetko. 😉 Moja kamarádka mala myom, ale nemohli jej ho odopoerovať, lebo bola po porode a kojila. Po roku šla na predoperačné vyšetrenia a okrem myomu tam bola tehodná, v 5-tom mesiaci. Jej dcérka má už 4 roky, ale doteraz kamarádka nechápe, ako že to nepoznala. A keby nebolo toho vyšetrenia, tak to zistí asi až o dosť neskor. Bola totižto pri prvom po IVF, takže hormóny rozhodené, pribratá, vystresovaná a vobec ju nenapadlo, že by sa jej zrazu podarilo otehotnieť prirodzene. A predsa. Prvú dcérku majú vymodrelú a druhú za "odmenu". Takže všetko je možné. 😀
Ahojte.Je tu ešte niekto? Poradili by ste mi? 😊ďakujem
teoreticky je to mozne 🙂 ja som tiez mala na zaciatku tehotenstva 4 cm cystu + maly hematom. oboje vznikli udajne prave nasledkom otehotnenia. sice uz bol vidiet aj gestacny vak s babatkom-/este bez srdiecka/ ale bol ovela mensi ako cysta. mozno je este skoro aby bolo aj u Teba vidiet tehotenstvo... uzivala som duphaston a cysta aj hematom sa same vstrebali. skusala si si robit tehu test?