Ahojte .
Potrebovala by som poradiť, či s tým nemáte niektorá skúsenosti, nakoľko momentálne nemôžem navštíviť lekára. Mám ako keby hrboľaté stehná z vnútornej strany. Začína mi to z prednej strany asi z polovice stehna až po zadnú stranu tak do štvrtiny. Sú to také malé hrčky a je ich strašne veľa. Ide to asi do tretiny stehien. Troška sa bojím, či by nemohlo ísť o uzliny, ale všade píšu že na nohách je uzliny cítiť v slabinách a neviem, či by mi sa mi mohli zdúriť uzliny aj v iných častiach a v takom veľkom množstve. Sú pár milimetrov veľké a myslím, že ani jedna nepresahuje 1 cm ak vôbec niektorá 1 cm má. Je to ťažko odhadnúť. Popravde ma už napadlo, aj či nemôže ísť o metastázi, keď je toho toľko. Strašne som sa toho zľakla nakoľko som v poslednej dobe riešila uzliny na krku, ale doktorka tvrdila, že tie sú ok. Taktiež ma napadlo, či to nie je celulitídou, ktorú na stehnách má, ale neviem či by tá mohla vytvárať takéto ako keby uzlíky a navyše len nnejakej časti. Vopred vám ďakujem za nejaké rady, pretože som naozaj zúfalá
Nemohli by to byť vonkajšie kŕčové žily?
@jaja1979 no mne ich je vidno iba ked si to silno stlacim a aj to len uplne pri rozkroku kde je koza najtensia ...vyssie uz mi ich takto neukaze ale citim ze tto je pod tou kozou take hrbolate...su to proste male hrcky akoby hned pod kozou...netusim...chystam sa doktorovi len zatial nemozem a strasi ma to dost
Pokial nie su bolestive, moze ist o lipomy