ahojte baby. tie co pouzivate sprchove gely od yves rocher. sposobuju svrbenie na intimnych miestach? ma s tym niekto takyto problem? objavila som tuto znacku, mam mic. vodu ktora je super a skusila by som aj sprchovy gel lebo takmer vsetky ostatne mi sposobuju svrbive problemy "tam dole." prosim ak niekto ma po tychto geloch yves rocher takyto problem nech sa ozve aby som nevyhadzovala peniaze...
dakujeeeeeem
aj tie co su urcene na intim hygienu mi skodia. ci lactacyd alebo saforelle. preto len cista voda tam dole. ale jednoducho aj sprchovy gel mi skodi, hoci si ho davam na km od intim miest. nechapem, cely zivot nic, aj atb som mohla brat aj sladke a nic, vsetko bolo ok. ale posledne tri roky sa neviem toho zbavit. zrazu mi skodi vsetko, aj toaletak, aj spodne pradlo, aj sprchove gely, akakolvek drobna sladkost... no na zaplakanie. a vytery vsetko ok.
Ja som toľko toho vyskúšala aj od YR aj Lactacyd aj kadečo, nakoniec som ešte si povedala, že jeden skúsim nejako Chilly alebo tak sa to volá a ten mi sedí úplne v pohode a to mne fakt stačí málo a mám problémy so svrbením 😉
Na intimne miesta len cista voda, cista voda a este raz len cista voda. Odvtedy nemam problemy tohto typu - 7 rokov.
@zuzulik27 ak mas problemy pouzivat specialne intim gely.