Ahoj, chcem sa spytat ako ste dávkovali wobenzym pri opakujúcej sa vaginalnej mykoze? Dakujem
Chcem len napisat, pri Wobenzyme je mozne, ze zo začiatku liečby sa stav akoby zhorší.. je to normálne a myslim ze to ak v letáku píšu. Treba však vydržať a pokračovať ďalej. Ja som mala velke problémy a po využívaní 200 tbl som mala vyše roka pokoj. Prajem nech pomoze.
Ja som jedla po 6 ks 3* denne 3 týždne ... ale nepomohlo...pomohli mi klíčky , vynechanie cukrov akýchkoľvek ...a mikozy rady cukor
ked ma opakovane mykozy isla by som riesit s gynekologom a nechat si urobit testy na mykoplazmy, wobenzym problem nevyriesi hladaj pricinu, mozes mat bakteriu v sebe a to treba preliecit ATB ktore su priamo na to urcene.
@maska_22 / ja som si ho koli mykozam kupila....lekarnicka mi nastastie predala na skusku len na dva tyzdne....povedala mi davkovanie 5 tbl. a 3x denne,,,,povedala ze na zaciatku mozu byt bolesti hlavy....no ja ho rozhodne uzivat nemozem....do hodiny-hodiny a pol po uziti mi ostalo tak zle ze mi islo na odpadnutie mdloby pred ocami busenie srdca trasenie ruk....tocenie hlavy....ja ho neznesiem, musela som vysadit po 3 dnoch
@aviska / je rpavda ze treba urobit okrem klasickej kultivacie aj medzibunkovy ster na mycoplazmy, ureaplazmy a chlamydie....rovnako je potrebne aby to iste absolvoval aj partner pretoze je 100% jasne ze obaja mate to iste.
avsak na mykozu sa antibiotika nepredpisuju, pouzivaju sa ANTIMYKOTIKA ci uz v tabletovej alebo cipkove, mastickovej forme...ale nie ATB....
nakolko neziaduci ucinok antibiotik je mykoza.........
@akinom0077 ale ja pisem, ze ak ma mykoplazmy tie treba preliecit ATB. ;)
@akinom0077 myslíš, že to fakt bolo z neho?? Neviem no ja som sa s tým nestretla, ja som pri mykóze užívala desať týždňov po osem tabliet, dvakrát denne 🙂 Ale keď sú tieto problémy, tak jednoznačne je potrebné obrátiť sa aj na gyn a spraviť potrebné vyšetrenia 😉
Ahojte, ak ma niekto zaujem, mam na predaj Wobenzym N od vyrobcu Garden of Life, 400 kapsul. Pripravok je vhodny proti zapalom, opuchom, porucham imunity a podporuje aj prirodzene zdravie klbov a sliach. Wobenzym N obsahuje unikatnu zmes prirodnych enzymov. Vhodny aj pre veganov. Neobsahuje lepok ani mliecne produkty. Z balenia je spotrebovanych cca 9 tabliet.
@maska_22 v lekárni mi odporučili päť tabliet trikrát denne čiže dokopy 15denne a na dva týždne