Wartec krém v tehotenstve

modravlna
1. feb 2019

Prosim Vas, pouzival tu niekto wartec krem v tehotenstve? Gynekolog mi ho predpisal, ale vsade uvádzajú, ze by sa v tehotenstve nemal. Tak by ma zaujimalo, ci niekto pouzival a bolo vsetko ok.
Dakujem

vivien16
1. feb 2019

@modravlna určite by sa užívať nemal... kvôli čomu máš bradavice?

modravlna
autor
1. feb 2019

@vivien16 ďakujem za odpoveď. Ale kvoli comu mam bradavice? Lebo som sa niekedy nakazila virusom hpv a v tehotenstve pri oslabenej imunite sa mi prejavili.

croissantik_29
2. feb 2019

@modravlna mala som nedavno podobny problem, pri oslabenej imunite v 26tt mi nasadil tento krem, pouziva sa iba tri dni a kedze ho davas len povrchovo tak doktor povedal ze radsej natierat ako by sa to malo zhorsit a prerast. Po tych troch dnoch mas 4 dni pauzu (ak nepomoze, po pauze natieras zase 3 dni no mozu byt iba 3 opakovania cyklu natieranie/pauza) a mne teda vsetko zmizlo, stacil 1 cyklus, mala som 2 malicke vyrastky. Akurat to dost drazdi pokozku okolo takze som v tej 4 dnovej pauze natierala s gelom s dubovej kory.

modravlna
autor
2. feb 2019

@croissantik_29 super ďakujem moc za odpoveď.

modravlna
autor
3. feb 2019

prosim ta, a kedy ti zmizli, este pocas tych 3dni, alebo az po nich? Ja mam 3 vyrastky, ale zatial ich mam, dnes vecer som natrela posledný krat, ale este tam su.
@croissantik_29

vivien16
3. feb 2019

@modravlna ja som ich mala tiež v tehotenstve a ani jeden zo 6 Dr mi neodporučil wartec bo sa vstrebáva a môže ohroziť babo. Jedine čo odporúčali bolo vypalenie dusíkom...

croissantik_29
3. feb 2019

@modravlna zmizli mi az po, ani neviem kedy vobec som si to nevsimla ale pocas tych troch dni co som natierala som ich normalne mala
@vivien16 moj doktor skusal volat dvom inym doktorom a ten krem ma vraj viac variant asi je jeden silnejsi/slabsi a neviem ja som doverovala ved keby to malo ublizit babatku tak by mi to snat nepredpisal a o vypaleni mi nic ani len nespomenul, ked pojdem na najblizsiu poradnu sa ho az opytam ci mi nieco nezatajil a dam vam vediet zeny

modravlna
autor
3. feb 2019

@croissantik_29

@vivien16 ja som si este na jednom českom fore o tom pisala s babami a jedna mamicka používala a uz ma aj dietatko narodene a u nej v poriadku. Ale celkovo sa sami dr. nevedia na urcitych liekoch zhodnúť. Napriklad gynekolog, internista atd.. A potom co si o tom myslieť..

vivien16
4. feb 2019

@modravlna čo doktor to iný názor 🤷‍♀️ Hlavne aby si ich nemala dnu... mne po pôrode samé zmizli, tam je hlavne tá imunita oslabená.