Prosím mate niekto skúsenosť? Menzes som mala naposledy v júli. Dnes som bola u dr. A ta povedala že mám vysoké hrdlo že to vyzerá na tehu, ale nič okrem machule ktorú nevedela identifikovať tam nevidela tak mi pichla vyvolavačku. Robila som si už 4 testu a všetky negatívne tak ja už neviem. Mali ste to nikto?
hmm zaujimave ako podla mna ti neostava nic len cakat a ked tak sa raz za cas pretestovat a uvidis, ci motyka nahodou nevystreli a nebudes ty ozaj tehotna
@majocka2119 áno ja ... Menzes som mala mať 25. Ale ochorela som a potrebovala so ATB a to sme sa akurát snažili o bábo, testy negatívne ale šla som pre istotu ku dr nech to kukne ck náhodou niečo nevidí a krv nech mi zoberie ci tam už nevidno že som tehu.... To bolo 2. Ale stále nikde nič, tak mi dal volá sa to progesteronovy test a ten buď vyvolá menses alebo ako si tehu tak podrží bábo ... Ale tak som si myslela že niesom tehu jedla som v kľude ATB ale do 2 týždňov som mala dostať M. Ale nechodila akosi a aj má poboloevalo brucho tak som myslela že už každú chvíľu ( a to sa bábo uhniezdovalo ) ... A po 2 týždňoch 16. Som si urobila zas pre istotu test a bola som si istá že bude negatívny a bol pozituvny ... A potom keď som šla hneď na kontrolu dr povedal že som v 5 týždni ... tak som revala ako kon že či tie ATB nenarobil babu nejakú zlobu , ale všetko je ok , máme 6 mesačnú kočku.