Ahojte.mam problemy po kyrete.dnes som dostala dvojitu vyvolavacku,ale +k tomu mi dalu na 10dni fraxiparin,viete mi povedat ci mate s tym niekto skusenosti,alebo podobnu skusenost a ci nevadi ked dostanem silnu ms a budem si pichat fraxi????
@hviezdicka111 ja ked som cakala druheho tak 5mesiacov,ale s tymto mam skusenost prvy krat a bola som prekvapena ze mi ho dala.po zakroku som dva tyzdne.....a teraz fraxi??
@lubka1983 a ako ti to zdvovodnila? ze preco?
@hviezdicka111 ze ked som bola tehotna a mala som problem so zrazanlivostou krvi tak ze pre istotu......ja neviem,som sa pytala,ze ci po tej vyvolavacke zhustne krv?????ze su to hormony,ze ano ,ci co, ze pre istotu.
@hviezdicka111
@lubka1983 no ale to ti isto dala len nejaky slabsi .-) tak vlastne bude len redsia krv...kusok 🙂 nemalo by to vadit...jedine prilis nariedena krv moze sposobit modriny, ale to asi vies... 🙂
@hviezdicka111 dala mi 0,3 ano slabsi pred 8rokmi som mala tusim az0,6A o tych hrciach a modrinach pomlcimmmmm 🙂
@lubka1983 nemyslim modriny po vpichu 🙂 ja som mala najskor silnejsi...tak sa mi zacali robit modriny hocikde po celom tele 😀 som vyzerala, ako keby ma muz doma bije 😀 ale ze to bola len velmi nariedena krv...pri slabsom sa mi to potom uz nestalo.... hrce a modriny po vpichu do toho nepocitam 🙂
@hviezdicka111 ja som v tehu mala tak hustu krv,ze som musela lezat v nemocnici.....
@hviezdicka111 tak som to myslela,len som sa zle vyjadrila,....ano mas pravdu,urcite to neublizi,... 🙂
@hviezdicka111
@luba28 som rada,ze ste ma ukludnili....uz mam toho plne zuby odflaknuty kyret a potom problemy.....
kolko dni po vyvolavacke pride ms????
no jo ved aj ja......a kolko dni po vyvolavacke pride ms????
@lubka1983 nemalo by to vadit 🙂 inak ja som si ho pichala skoro cele tehotenstvo....