Vyvolávačka a naštartovanie tela

juliavolna
6. nov 2022

Chodíte na vyvolávačku ak máte pcos a nechodí menzes ?

Ak áno po alej dobe ísť ?

Otázky 2 : ak máte pcos a zmenili ste životný štýl - zdravá strava a šport po akej dobe sa telo spamätalo a nastartovalo ???

matusa_153
6. nov 2022

@juliavolna ja chodievam na vyvolávačku cca 50-60dc ak do vredy neprídu samé.
Zmenila som životný štýl. Nezdravé jedlo som vynechala a nahradila zdravým. Chodím cvičiť kardio 2-3x do týždňa a schudla som 16kg možno už viac. Ale moje telo to nenaštartovalo. Keď som schudla prvých asi 12kg tak som nebrala dupaston vtedy keď som mala. Ms neprišla ani sama. Na 50dc vyvolavacka. Nepomohla. Mala som síce po nej krvavé spinenie o pár dni ale to ani ms nebola podľa mna. A o dva týždne znovu take krvavé spinenie len na toaletaku. Potom som na rozbehnutie ms začala užívať dupaston (dr kázala) tak ms mi prišla dakedy okolo 90dc aj to na základe dupastonu. Takze mne ani schudnutie ani zmena životného štýlu zatiaľ nepomohla. Nadváhu som mala až nejakých 27-30kg. Teraz mám polovicu z toho preč a myslela som že mi to pomôže s cyklom ale zatiaľ nie. Ani k ovulácii mi to nepomohlo

juliavolna
autor
6. nov 2022

@matusa_153 nepoškodí sa to endometrium ak neodkrvaca pravidelne ? Neviem či mám čakať na menzes alebo ísť k dr na vyvolávačku
Za aku dobu ste schudla ? Možno sa ešte telo nespamätalo

matusa_153
6. nov 2022

@juliavolna to už neviem ako to vplýva na endometrium. Kolky si dc? Chod k dr a povedz jej že mešká a sama ti povie či dá vyvolávačku alebo ešte počkáte. Je tomu pól roka čo chudnem a ešte chcem ísť ďalej. Vlastne po 3 mesiacoch chudnutia som nebrala dupaston a čakala som že ms príde sama aj keby prišla 60dc ale nič. Možno sa ozaj telo ešte nespamätalo. Ale neviem či mám chuť zas čakať v tom dlhom cykle či ms príde sama alebo budem brať dupston tak ako mám