Vyvolanie menštruácie prirodzenou cestou

lopatka237
11. sep 2018

Ahojte baby, chcem sa spýtať ako vyvolať menštruáciu prirodzenou cestou. Keď mi meškala menštruácia, hneď som zašla na gynu, som zdravá, žiadne zápaly ani nic podobné nemám, a ani tehotná nejsom aby mi meškala. Gynekológ mi dal vyvolávaciu injekciu, už mam v sebe tretiu, a stále nič. Viete mi poradiť ako si ju vyvolať bez lekárov? Ďakujem Vám veľmi pekne

17juraj17
11. sep 2018

@lopatka237 Jedine MS dance

https://www.youtube.com/watch?v=G9o18W3h9PE

Bohuzial bez lekarov to nepojde. Neboj este ich budes mat tolko ze ta aj mrziet bude 🙂

xeonela
11. sep 2018

Fu ale tak tam musi byt nejaky problem, ked ti ani 3 nezabrala. Na takto meskajuci menzes je dobry alchemilkovy caj. Je fajn ako budes pijavat aspon 1x do dna tak tyzden pred menzesom. Vie celkom fajn upravit cyklus

lucia147852
11. sep 2018

Pupalkovy olej upravuje cyklus

veronika0122
11. sep 2018

Ja by som sama neverila ake ma ucinky caj mysi chvost -rebricek. Ja som si vypila dve salky a hned v noci (po dvoch rokoch) som dostala menzes. Ozaj. Normalne som bola v soku. A prisli silne a este som sa smiala ze buduci mesiac si teda rozmyslim to pitie caju haha. Pila som ho minuly mesiac ale mala som mnou nazbierany. Ucinok okamzity. A tiez som predtym chodila len na vyvolavacky. Potom daj vediet 😉

lopatka237
autor
11. sep 2018

@17juraj17 No v to dufam :D

tvll
7. sep 2020

Neviete co nahodou vyvolava menzes