Pekný večer...bežne mám cyklus 30+33dni.. lenže tento mi mešká v pondelok som bola uz 44dc u gynekológa pozrel má ovu vraj bola ale posunutá.. sliznica vraj vyzerá na ms, pichol vyvolavacku.. testy pár dní pred gynekológom negativne..včera aj predvčerom som mala.dost silné bolesti ako počas alebo na začiatku ms ale ms sa zatiaľ stále nespustila.. gynekológ vravel že ak do týždňa nepríde skúsiť opäť test...mali ste po vyvolavacke tiež také menštruácne bolesti ešte predtým ako prisla..do koľkých dní došla? Bežné nemám také bolesti už niekolko dní pred ms.. ďakujem za odpoveď 🙂
Ja som bola na vyvolavacke minulú stredu. Dostala som v utorok. Po asi 67 dňoch po poslednej MS.
@sabina230
@martinka13 ďakujem veľmi krásne lebo gunekolog vravel že so 10 dní by som mala dostať aj bez vyvolavacky..no snou vraj skôr..lena prekvapili tie bolesti či je to v poriadku...🙂
Ono vies kazda taketo vyvolavanie znasa inak. No dufam, ze to u teba prebehne nakoniec v poriadku a bez nejakych velkych bolesti
@natassa2 ďakujem ako fakt za tie roky sa mi to nestalo..bola som prvý krát na vyvolavacku tak sama neviem čo očakávať...🙂❤️
Ja som mala nechránený pohlavný styk pred menstruaciou (koniec novembra), prišiel december, menstruacia nikde a pritom som mala kŕče aké mávam pred začiatkom, spravila som test, negatívny. V januári som išla k svojmu gynekológovi , povedal že tehotná nie som a vraj som mala v maternici nejakú tekutinu, ktorá tomu bránila, pichli mi vyvolávačku a dostala som menštruáciu dva týždne po nej, doktorka povedala že to môže trvať kľudne aj do troch týždňov pokial sa dostaví.