Výtoky a močové cesty

12. mar 2024

Dobrý večer. Trpím chronickými zápalom močových ciest, pravidelne sa mi opakuje. V poslednej dobe mám vždy po prekonaní zápalu gynekologické Výtoky. Vždy mám nejaké baktérie pri vyteroch. Gynekológ mi predpisuje Macmiror najčastejšie. Tvrdí, že so zápalom močového mechúra to nesúvisí, ale mne je divné, že je to stále ruka v ruke. Ono, už je to trošku obmedzujúce aj vzhľadom k mužovi. Pretože každý mesiac pomaly riešime nejaký zákaz styku. Čo si myslíte vy, prípadne nemáte niektorá rovnaký problém? Nejaké rady, tipy?

trgypadl
12. mar 2024

Ahoj, ked mas zapal moc mechura aku mas liecbu?

msnesquik
12. mar 2024

Podla mna je to uplne prepojene...obcas som mala dokonca problem odlisit, ktora "cast" ma pali..

autor
12. mar 2024

@trgypadl najčastejšie monural a nolicin mi predpisuje. Okrem toho mám doma vždy urinal a brusinky Forte v ampulke. Myslíš, že to súvisí? Mne to príde logické, lebo veď je to blízko, ale neviem no. Len už sa celkom trápim, lebo ako nie výtok, tak močové cesty a naopak.

michaelam2
12. mar 2024

samozrejme, ze to suvisi ...odporucam nasadit wobenzym a kvalitne probiotika

trgypadl
12. mar 2024

Ano suvisi to s liecbou, mas casto atb liecbu. Vtedy je narusene aj prirodzene prostredie posvy, casto sa pri uzivani atb vyskytuje aj mykoza, pripadne sa premnozia neziaduce bakterie a vaginalne problémy su na svete. Lieci Ta urolog, ci vseobecny?

autor
12. mar 2024

@trgypadl urológ, takže mu to najbližšie spomeniem

akinom0077
12. mar 2024

V prvom rade by mal ist aj partner na vytery

trgypadl
13. mar 2024

Urcite spomen, toto je taky zacarovany kruh. Vzdy Ti berie aj moc na kultivaciu?

stanulienkat
13. mar 2024

Pit litre tekutin denne, nepouzivat avivaze, ani parfumovane toaletaky, len bavlnena bielizen, hygiena tvoja aj partnerova pred sexom. Pred a po sexe hned cikat. Probiotika.

engel76
13. mar 2024

Mne urolog zvykol brat stery z posvy. Ak stale len macmiror, to je divne. Vsak to uz ani nemoze zabrat. Suvisi to spolu, idealne by bolo urobit komplet.urogynelologicke vysetrenie a aj imunologicke.
Vyskusala si gynimun?