Výtok z pošvy

25. jan 2022

Už niekoľko rokov , vlastne od mladého veku mám výroky každý deň. Výtok je buď biely a smrdí kyslo alebo je hlienovity. Vlastne on je vselijaky :D ako sa mu zachce. Vždy keď som tento problém riešila u gynekológa dal mi stále nejake čipky a to je všetko. Robil mi aj vytery testy no nič nenašiel. Čipky samozrejme nezabrali.
Už neviem aké to je nemať mokré nohavicky a vkuse zaspinene od vytoku. Ešte aj na kupalisku v plavkách ho mám. Aj pred priateľom keď sa ideme milovať čo je dosť trapas. Máte niektorá skúsenost čo stým ? Vďaka

emalka
26. jan 2022

Je to uplne bezna sucast cyklu. V kazdej faze cyklu je tento hlien iny, tie fazy su 3 (4 ak ratame aj menstruaciu) a konzistencia sa meni viackrat - od husteho lepkaveho, cez kremovy, priesvitny ako vajecny bielok, vodnaty a vsetko mozne medzi nimi. Nehovoriac o tom ze ho extra produkujes pri sexe, co je tiez uplne normalne. Ak s tym ma priatel problem tak asi toho este vela nezazil 😉

Ak nesmrdi, nieje tam ziadny nalez ked sa to poslalo na rozbory, nema cudnu farbu alebo nieje hrudkovity a niesu s nim spojene ziadne fyzicke tazkosti, tak nemas co riesit. Ten kysly zapach ktory popisujes je tiez v norme ak je len slaby. Prostredie tam dole je kysle cize je to prirodzene.

Ak je vsetko ok, tak si proste jedna z tych co ho produkuje viac, ak ti to vadi tak nosievaj slipove vlozky pre lahsiu hygienu pocas dna.

sima338
26. jan 2022

@emalka presne tak. Moja dr sa tiež vždy pýta aj na výtok pri prevencii, ja mávam v druhej časti cyklu cca 10 dní pred ms, bez zápachu, povedala mi, že je to fyziologické. Ak nemáš iné ťažkosti, máš urobené aj stery, neriešila by som, popr. nejaké doplnky výživy len po konzultácii s dr

do_mi_ni_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz