Výtok z pošvy

anabela113
25. feb 2021

Dobrý večer, mám silný výtok z pošvy a nič mi nezaberá už asi pól roka ... ani moja gynekologička mi nevie pomôcť... a je to zapáchajúci výtok až moc. Viete niečo čo 100% funguje alebo čo Vám pomohlo ? Ďakujem

tanickalc
25. feb 2021

@anabela113 ja to mám od 14 rokov. Už 2 doktori sa snažili mi to liečiť, ale liečba bola tiež nepríjemná (aplikovať krém, ktorý počas noci vytekal) a na záver žiadny výsledok. Nakoniec môj gynekológ povedal, že je to normálne, že niekto sa napr. viac potí. Takže ma ubezpečil, že problém to nie je. Riešila som to pred snahou o dieťa a dieťatko sa podarilo bez problémov, takže asi naozaj netreba mať obavy. Ale hej, nemám to rada, vymieňam intímky asi 5x za deň. Rozmýšľam, že aj kúpim na to tie menštruačné nohavičky

anabela113
autor
25. feb 2021

@tanickalc je to hrozné. Bojím daň že by to mohlo viest časom k tomu že nebudem môcť mat deti.
Skúsila som lieky, lieky do pošvy aj gély ale nič. Hanbim sa aj spat s priateľom lebo pri pohlavnom styku to strašne zapácha. Aj keď som niekde tak to cítim zo seba 🙈

tanickalc
25. feb 2021

@anabela113 skúsila si voňavé intímky?

anabela113
autor
25. feb 2021

@tanickalc nie neskusila. A pri pohlavnom styku mi asi nepomôžu. Neviem čo mám skúsiť už má to hnevá

anabela113
autor
25. feb 2021

@tanickalc ale ďakujem skúsim 🙏

lyci
25. feb 2021

@anabela113 mozno sa iba tebe zda, ze zapacha, lebo to moc sledujes a ostatni nic necitia. ja pouzivam intimky, co pohlcuju zapach kvoli uniku mocu. teraz mam dobre, je na nich, ze su na citlivy mechur. a inak vytok som mavala tiez dost silny, ale bez zapachu, tak som to nikdy neriesila

alfged
25. feb 2021

Pokial vytok zapacha, tak treba hladat pricinu. Bakterialna vaginoza, trichomonas, zapal zenskych organov...robila vsetky vysetrenia?

mariska1989
25. feb 2021

A probiotiká si neskúšala ? Napríklad každý deň prvé balenie a potom napr čo druhý deň a neskôr už len raz týždenne ....poprípade iný dr že by ťa vyšetril.. možno sa to len tebe zdať .a tak treba sa pred sexom umyť nie ?to hneď nemôžeš aj keby smrdieť 🙈

mladena
26. feb 2021

kurkuma, ašvaganda a jablčný ocot (zo šťavy z celých jabĺk) užívať každý deň.

pravdovrav11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
renata1405
26. feb 2021

Ak to zapacha po rybach daj si predpisat Entizol 250mg to ti na 100% zabere.

anabela113
autor
26. feb 2021

Ďakujem všetkým určite skúsim všetko.
Pani doktorka mi urobila veľa vyšetrení aj výtok zobrala ale nič nefunguje ...