Ahojte snazilky/ mamicky. Este pred dvoma dnami som myslela, ze som tehotna, mrcha sa nedostavila, prsia ma boleli inak ako pri klasickom PMS, boli velmi naliate,citila som zvlastne pocity v podbrusku, jednoducho som vedela, ze nieco niej e ako obycajne.Spravial som si test, ale bol negativny (s partnerom sa o dieta nesnazime, ale ak sa stane, tak nebudeme proti)ale stale som sa citila inak, vcera som si kupila dalsie testy aby som bola pokojnejsia. vecer ma strasne zacalo boliet brucho a rano, aj ke dsom si test sla spravit, som vedela ze prisla mrcha. . . (svina, neuveritelne bolestiva), ale vecer pred tym, ani neviem preco, som si zatlacila do prsnika a vsila som si, ze z bradavky mi vysla kvapocka kombinovana akoby bielym hustym vytokom (mlieko?)s vodiskou, ktora bola (aspon sa mi zdalo) zafarbena tak priesvitno hnedou. skusila som si aj druhy a to iste . . . rano som to zopakovala a opat, aj ked nie tolko a dnes poobede zase o nieco viac.Len podotykam, ze som musela riadne zatlacit, takze to nie je samovolne. Zajtra idem na sono, ale neviete nahodou co by to mohlo byt?? Mna uz aj npadlo, ci som aj nebola par dni tehotna a potratila som a toto je nieco ako dosledok. . . ja vazne neviem. . . uvidim co ukaze sono a ked skonci mrch tak pojdem na vysetrenie . . . dakuejm za radu ☹
Myslis, ze to mohlo sposobit, ze som mala pocit akoby som bola tehotna, no vysoky prolaktin zabranil uhniezdeniu a dostala som kramy?
Tak som sa vratila zo sona, v tomto ohlade je vsetko ok a lekar mi povedal, ze to moze byt sposobene vascou hormonalnuo zmenou a kramy za to nepokladam, tak stale mi beha po rozume, ze som naozaj potratila ☹
Aoj, keby to bol potrat tak by si to citila inac, silne krče, bolesti brucha a čerstva krv, vylucil by sa z teba mozno samovolne plod.. Cize to bude nieco ine.. 😖
tak krce boli, krvacam, no trochu to zvalujem na mrchu, bolesti brucha su, ja dost aktivne cvicim a teraz pri brusakoch mam take divne stahy v bruchu, proste viem,ze nieco je zle a pri krvacani akosi vacsie kusy idu sem tam zo mna von ☹
no objednaj sa na endokrinologiu na hormonalny profil pravdepodobne maš vysoky prolaktín ten brani otehotneniu.