Výtok po ovulácii

13. okt 2024

Ahojte baby, je normálne mat biely vytok po ovulacii? Ale je biely a taky trosku ťahavý. Nie moc ale nie je hrudkovity. Ovulacny test som mala pozitovny štvrtok.

denisa_deniska
13. okt 2024

Ahoj, ja to tiež mávam, aj pred ovu, normálne niekedy aj 10 dní v okolí času ovulácie

autor
13. okt 2024

@denisa_deniska ale je to plodný keď mám po ovulacii?

denisa_deniska
13. okt 2024

Nie, keď si si istá, že už máš po, tak to plodný nebude (ten je priesvitný a ťahavý, ako vaječný blielok), bude to poovulačný pravdepodobne, niekto má, niekto nie

autor
13. okt 2024

@denisa_deniska prosím ta a testy ovulacne sú s 2 ciarkami pocas celého cyklu? A teda majú vždy inú intenzitu?

autor
13. okt 2024

Štvrtok ráno som mala takýto

autor
13. okt 2024

A potom už čiarka slabla a dnes takýto večer. Ten vo štvrtok bol ráno o 9.

autor
13. okt 2024

Ale uz utorok a stredu bola čiarka silnejšia a vo štvrtok už bola ako na fotke. Takže usudzujem ze už prebehla. A teraz mam vytok taky bielo žltkavý a taky kremovy ale trosku sa natiahne. Vtedy som mala skôr vodnatý a vlhký.

denisa_deniska
13. okt 2024

Áno, presne tak, vždy dve čiarky a pozitívny je vtedy, keď je kontrolná čiarka rovnako silná ako tá druhá, takže vo štvrtok bol pozitívny, avšak, ovulácia prebehne 12-48 h po poz.teste (takže nie vtedy, keď bol pozitívny), čize (ale fakt len čiže, to sa nedá presne povedať), si ovuláciu mohla mať niekedy v piatok, max v sobotu.

denisa_deniska
13. okt 2024

Ja si myslím, že ak dnes už máš taký krémovy, tak to už je ten poovulačný, nie plodný (ten si mala dni predtým)

autor
13. okt 2024

@denisa_deniska aha ďakujem lebo som v tomto nováčik. Ešte sa spýtam čiže keď bol pozitivny štvrtok tak ovulacia prebehla a to znamená ze sme sa mali snažiť v ten deň po pozitívnom teste? Čiže keď sme sex pred testom nemali a mali sme ho až dnes poobede tak už je to po funuse? A je normálne ze už piatok bola čiarka na teste slabšia?

denisa_deniska
13. okt 2024

Spermia si počká na vajíčko 3-5 dní (niekde píšu aj 7, ale to sú skôr výminky), naopak, vajíčko ak sa neoplodní do 24 hodín, tak zanikne. Preto ideál je aj v deň poz.testu, niekde to práve odporúčajú. Resp, aj 5 dní pred a každý druhý deň, ale zase rozumiem, že ak sa riadiš len podla ovu testov, tak nevieš kedy bude a kedy sa máte snažiť naplno.
Jasné, ja som to tiež len nedávno študovala všetko, a najskôr som bola z toho úplne zmätená 🙂 nakoniec ma to docela začalo zaujímať

denisa_deniska
13. okt 2024

Dnes pravdepodobne bolo už neskoro, ale nádej tam vie byť, len to sa nedá povedať takto, lebo ty reálne nevieš, kedy presne nastala tá ovulácia

denisa_deniska
13. okt 2024

Len sa netreba upínať na tú nádej, to sú skôr výnimky ktoré potvrdzujú pravidlo

vanilkovazmrzka
13. okt 2024

Je to normalne