Výtok od ovulácie

31. jan 2022

Pekný deň prajem ,, ešte sa mi to nestalo tak sa obraciam na Vás keďže môj lekár má momentálne dovolenku po ovulácii som mala pár dní sucho ako vždy.. No iba chvíľu a od vtedy mám taký biely krémový ale viac vodovy výtok ktorí sa nenatahuje ale je lepkavy teraz mám 5 dní do ms.. Iba sa chcem spýtať čo by to mohlo byť? Po prípade čo si mám zatiaľ vybrať v lekárni voľnopredajné kým sa môj Dr vrati. Za všetky odpovede vopred ďakujem.

barus26
31. jan 2022

prečo si chceš niečo kupovať? veď výtok sa mení počas celého cyklu. Pokial ta nič nesvrbi ani neboli nevidím dôvod si niečo davat

autor
31. jan 2022

Ešte doplním ze niekedy je ho menej niekedy viac. Ak tu už takáto diskusia je tak sa ospravedlňujem ale nenašla som konkrétne k mojej otázke.

autor
31. jan 2022

@barus26 napísala som tam POPRÍPADE co znamená ze ak by viaceré mali skúsenosť napríklad ze ide o mykozu.

sense
31. jan 2022

Ak ta nič ne svrbí, neboli, nepadli, ne smrdí tak mykoza to nebude. Môže to byť normálny výtok. Kt majú ženy po ovulácii alebo môže to. Byt aj začínajúce tehotenstvo.

barus26
31. jan 2022

ak by si mala mykozu tak by si o tom vedela. Pociťovala by si nejaké pálenie, svrbenie, bolesť, proste nekomfort

autor
31. jan 2022

Nič také nepociťujem, žiadny nekomfort tak aspoň budem kľudnejšia nemám časté problémy tak sa v tom nevyznám moc.

allie458
31. jan 2022

Pokial to nezapacha alebo ten vytok nie je zlty tak je to normalne. Nemusis si nic kupovat. Keby mas mykozu tak je vytok ako tvaroh a keby bakterialnu vaginozu tak zapacha. Ano samozrejme ak sa nechranis a mala si styk tak to moze byt aj tehotenstvo ale na test by bolo aj tak skoro. Pockaj do MS a ked nepride urob si test.

lyci
1. feb 2022

je normalne, ze po ovulacii na par dni zmizne a potom pred prichodom menstruacie sa zas objavi iny. mne tak tiez hlasi MS, ale nebyva kazdy mesiac

akinom0077
6. feb 2022

@barus26 presne

autor
6. feb 2022

@sense idem sa sem podeliť, mala ste pravdu, tehotenstvo, je to tam 🙂