Výtok, nával tepla a pach

15. apr 2022

Ahojte ženy ospravedľňujem sa ak budem písať ako tatar ale je mi dosť zle.
Včera/dnes mám dostať menštruáciu.
Namiesto toho mám len zatiaľ krémový výtok mliečnej farby ale asi sa mi zbláznili hormóny.
Mám návaly tepla, strašne si smrdím a pritom vraj mám normálnu dobrú vôňu, žalúdok už cítim v hrdle a keď som sa postavila, že idem na záchod sa pozrieť či dorazila tak som dostala taký nával tepla a točenie hlavy , že som si myslela, že tam skolabujem. Ako keby som išla odpadnúť tak sa trasiem. Môže to byť už menštruáciou?

janetinka27
15. apr 2022

skus si urobit test
ja som mavala tieto navaly a tocenie hlavy, ked som mala problem s hormonmi. nemala som ovulaciu a ms prichadzala neprirodzenym sposobom, neviem ci sa to vola spad hormonov,ci ako. proste mi rastol cely cyklus estradiol, pricom mal rast len do ovulacie a potom mal rast progesteron. ale hormonalnou poruchou nedoslo k ovulacii,folikuk prerastol do cysty a nepraskol,nevzniklo zlte teliesko,takze nebol progesteron. mavala som obrovske hodnoty estradiolu.potom prisiel asi absolutny vrchol,vsetko sa to zosypalo,mne sa tocila hlava,bolo mi zle a prisla ms.mala som to dlho.

janetinka27
15. apr 2022

a k tomu som ma mliecny hlien

autor
15. apr 2022

@janetinka27 Ja som ovuláciu mala potvrdenú doktorkou, prebehla presne pred 14-15dňami a teraz čakám na Ms. Samozrejme to , že prebehla neznamená, že nemôžem mať problém s hormónmi

luccija
15. apr 2022

Ja sa podobne cititm pred každou menstruaciou

janetinka27
15. apr 2022

ahoj a progesteron mas ok?

lucia851
15. apr 2022

Ja tiež už čakám a mam hrozne bolesti a návaly mávam pred menzesom každý mesiac