Ahojte ženy ospravedľňujem sa ak budem písať ako tatar ale je mi dosť zle.
Včera/dnes mám dostať menštruáciu.
Namiesto toho mám len zatiaľ krémový výtok mliečnej farby ale asi sa mi zbláznili hormóny.
Mám návaly tepla, strašne si smrdím a pritom vraj mám normálnu dobrú vôňu, žalúdok už cítim v hrdle a keď som sa postavila, že idem na záchod sa pozrieť či dorazila tak som dostala taký nával tepla a točenie hlavy , že som si myslela, že tam skolabujem. Ako keby som išla odpadnúť tak sa trasiem. Môže to byť už menštruáciou?
a k tomu som ma mliecny hlien
@janetinka27 Ja som ovuláciu mala potvrdenú doktorkou, prebehla presne pred 14-15dňami a teraz čakám na Ms. Samozrejme to , že prebehla neznamená, že nemôžem mať problém s hormónmi
Ja sa podobne cititm pred každou menstruaciou
ahoj a progesteron mas ok?
Ja tiež už čakám a mam hrozne bolesti a návaly mávam pred menzesom každý mesiac
skus si urobit test
ja som mavala tieto navaly a tocenie hlavy, ked som mala problem s hormonmi. nemala som ovulaciu a ms prichadzala neprirodzenym sposobom, neviem ci sa to vola spad hormonov,ci ako. proste mi rastol cely cyklus estradiol, pricom mal rast len do ovulacie a potom mal rast progesteron. ale hormonalnou poruchou nedoslo k ovulacii,folikuk prerastol do cysty a nepraskol,nevzniklo zlte teliesko,takze nebol progesteron. mavala som obrovske hodnoty estradiolu.potom prisiel asi absolutny vrchol,vsetko sa to zosypalo,mne sa tocila hlava,bolo mi zle a prisla ms.mala som to dlho.