Výtok namiesto menzesu..Čo to znamená?

anjelik2060
31. júl 2017

ahojte mamičky, 29.7. som mala dostať menzes ale namiesto menzesu mám len hustý žltý výtok. Nezapácha ale má takú špecifickú vôňu neviem popísať čo mi to pripomína. Mávam aj bolesti v podbrušku.
Používam Multigyn actigel lebo mám ranky na krčku a kamarátka mi povedala že keď mala ranky ona že jej menzes meškal niekedy aj 10 dní.. neplánujem rýchlo bábo .tak sa bojím aby to náhodou nebolo tehu.. na ochranu používam Pharmatex ale pár krát sme mali sex len chvíľku bez až potom s.. .máte s týmto nejaké skúsenosti?

pininka
1. aug 2017

No najlepsia rada je ist si kupit test. Dalsia vec je,ze ked mas ranku mohlo dojst k nejakemu zapalu a preto ti meska menzes. Aj ked popravde, ja ked som bola tehu, hned som mala taky vytok, znamena to,ze sa krcok uzavrel a drzi.

ericka_l
1. aug 2017

V prvom rade terab kúpiť tesť a potom uvidíš. v každom prípade budeš musieť ísť k doktorovi takže tomu sa nevyhneš. Takže dneska kúpiť test, spraviť si ho, ak je pozitívny tak už vieš čo ťa čaká a ak je negatívny tak treba ísť k doktorovi aby zistil čo sa deje

anjelik2060
autor
2. aug 2017

včera som si robila test a bol negatívny.. počkám do piatku a skúsim si ráno spraviť ešte jeden test, ak bude meškať bude to už 6. deň meškania.. potom by som šla rovno k doktorke.. ďakujem každopádne 🙂