Výtok, mokré nohavičky a zápach

19. aug 2022

Ahojte zeny.Uz od prvej menstruacie mávam bieky vytok.Jasne ze je to prirodzená vec atd. Ale je normálne ze mam vkuse nohavicky mokré a hlavne to dost páchne.Dodrzujem hygienu sprchujem sa.Menim nohavicky kazdu chvilu no je to neprijemné.Neriesila som to az tak ale od kedy mam priatela zacalo mi to velmi vadit.Po gyn.stranke je vsetko v poriadku.Navstivila som 3 gynekologov a nikto niv nezistil tak co mam robit.Zmenit vlosky pocas ms ak ano ake alebo nejku masticku? Pouzivala som aj to ale nepomohla uz nepamätam názov.Hambim sa poradit v lekarni kedze moj gyn.to uz neriesi lebo z jeho strany je vsetko OK.

jarmila2010
19. aug 2022

skus nosit intimky vlozky a menit si ich podla potreby...byvaju aj parfumovane...ja ich pouziam,uz niekolko rokov..

taktotedanie
19. aug 2022

Probiotika do posvy a ginexid pena na sprchovanie

autor
20. aug 2022

@jarmila2010 aj to som skusala no vkuse mat vlosky staci ked ich mam pocas ms

autor
20. aug 2022

@taktotedanie a to si kupim bolne tie probio ci mi musi predpisat lekar

dadis
20. aug 2022

A ako pachne? Zdravy vytok by pachnut nemal. A gynekologa si cielene navstivila s tymto problemom? Lebo pocas prevencie nerobi vysetrenia ph posvy alebo vytery. Ak si sa nepostazovala, tak asi neriesil.

taktotedanie
20. aug 2022

Da sa kupit

petruldo
20. aug 2022

Menštruačný pohárik môžeš používať aj na výtok, skvelá vec

syslik81
20. aug 2022

obmedzit cukry nasadit probiotika.. ak sa holis tak zmenit penu/mydlo.. nenosit vlozku a mat mokre nohavicky je tie nonono .. po menstruacii vyplach rosalgonom a pouzivat mydlo na intimnu hygienu

hlubik
20. aug 2022

použivaš intimný gel a akej značky? Ja som sa liečila vyše pol roka a nakoniec som zistila z Nivea intim gel. Teraz pouzivam laktacyd a je to ok.

beckynka89
21. aug 2022

Na bakteriálnu vaginózu je za mňa najlepší lactofeel - volnopredajny gel. Zápach je preč väčšinou už po prvom použití a probiotiká aj celkovo.