Výtok, chrípka, akné

dena424
27. jan 2024

Ahojte mala som normalne menštruáciu len na začiatku to začalo hnedym až čiernym vytokom... A tiež tak skončili hneď po skončení som dostala chrípku a o 5 dni nato sa objavil zase vytok...robi sa mi akne po celej tvary a už asi 3 dni do seba nič nedam stačí mi raz do niečoho zahryznúť a som plná možno to je stej chrípky... neviem či je to tým že mam pco a sa to prejavuje alebo môže ísť o zapal alebo tehotenstvo pre to sa to tu pýtam lebo kým ma objedna lekárka tak bude ďalší rok.. Stretol sa stym už niekto? Za každú radu ďakujem

amalka147
27. jan 2024

A test si si robila?

domka222
27. jan 2024

No akú radu? Neverím, že keď sa obj u lekára budeš čakať rok. A akútny stav vie vyšetriť aj bez objednania

dadka1997
28. jan 2024

@dena424 mala si menstruaciu, po nej si ochorela, nechuti ti jest a do toho si dostala vytok, a mas akne.. test si si robila, preco prave tehotenstvo ta napadlo?

Skor si myslim, ze si mala kratsiu ms (ak to aj vobec bola ms) preto, lebo uz v sebe si mala nejaku virozu, a vytok a akne by mi prislo bud , ako pocas plodnych dni, alebo pms ..

K lekarovi sa bezpodmienečne musis objednat ako akutny pripad, a urcite ta vezme

dena424
autor
28. jan 2024

@dadka1997menstruaciu som mala 6 dni a normálnu a ten rok že ma objedna bolo obrazne že to dlho trvá nenapadlo ma prave tehotenstvo pytala som sa či to je chripka akebo čo to môže byť

dena424
autor
28. jan 2024

@domka222 myslela som to obrazbe že to dlho trvá

dena424
autor
28. jan 2024

@amalka147 zatiaľ nie