Výtok a krv z konečníka

viky982
28. jún 2024

Ahojte , potrebujem poradiť .. objednaná na gastro som až 15. Júla . Začnem tým ze som zdravá mladá žena ktorá nemala žiaden problém s trávením . Lenže som si nedávno všimla keď som šla na veľkú potrebuje ze ide nejaký priesvitný výtok s konečníka . Myslela som si ze mám ovulácii lenže nebola to ovulacia . Už asi týždeň mám tak ze som si všimla aj jasnú krv s konečníka s vytokom. Konecnik ma aj bolel asi také 2-3 dni všimla som si tam nejakú ako keby vyrazku . Ale asi zmizla keďže bolesti nemam ani ma nesvrbi ani necítim . Len ma strašne stále preháňa na wcko ale veľkú potrebu nemam len výtok s krvou . Niekedy sa objaví krv niekedy len čistý výtok . Mala to niektorá ? Ze vás tlačilo ale nešlo ? Čo vám nato osvedčené pomohlo ? .. bojím sa totiž gastra a aj kolonoskopie . 😀 . Pomohli vám nejaké čapiky či nejaké čaje alebo lieky? Ďakujem .

76california
28. jún 2024

až gastro - lekár Ti dá odpoveď
- ale môže to byť aj rektálna fistula, nič vážne...😉

barbora0308
28. jún 2024

@viky982 Kolonoskopia a gastro vysetrenie je urcite potrebne. Moze to byt iba nevynna trhlinka, ci hemoroidy, ale aj polypy, ci nejaka intolerancia na potravinu. Ja by som zatial skusila nejaky kupel v dubovej kore alebo kamilkach, kludne sypane caje do lavora, zaliat horucou vodoy a tam si troska posedis 🤗. Pokial by to bola nejaka trhlinka, ci hemoroid, tak by to malo pomoct. Drzim palce!

janinah
28. jún 2024

Dnes na chir amb.este to stihneš.

beasy
28. jún 2024

@viky982 no urcite by som necakala do gastra dva tyzdne preboha ked mi ide z konecnika vytok krvi, urcite by som sla na chirurgicku pohotovost pripadne ÚPSku a riesila to moze to byť banálna vec ale aj niečo vážne a dva týždne su na takyto problem dlhá doba, prípadne sú aj gastro kliniky čo majú vlasnú gastro pohotovosť

7miriam77
28. jún 2024

Ja osobne sa tiež prikláňam k rade, ísť čím skôr na pohotovosť. Čakať dva týždne a byť v strese, to je dlhá doba. Krv z konečníka nie je banalita a určite ti to uznajú aj na pohotovosti.

vevesh
28. jún 2024

Nechcem strasit, ale pridavam sa do klubu okamzite chirurgicka ambulancia. Ak nemas stolicu a ide z teba hlien a krv, nie je banalna vec, ktora vycka 2 tyzdne na vysetrenie (aj to nevies, ci ti ten termin nepresunu)...drzim palce.

marcellka32
28. jún 2024

Prosím ťa choď na tú pohotovosť, mali sme v rodine človeka čo išlo z neho len hlien a krv a bolo zle....

denden77
28. jún 2024

tiez som mala znamu, z ktorej sli hlieny a prilezitostne aj krv.. pisem v min. case, lebo uz medzi nami nie je.. drzim palec 🍀

elis248
28. jún 2024

Tiež si myslím, že nečakaj 2 týždne. Hneď pohotovosť, chirurgia. Môže to byť hocičo prasknuté a krvácať. S takými vecami nie je sranda.

viky982
autor
28. jún 2024

@vevesh Mávam aj stolicu ale nieje častá. Stále keď sa najem alebo napijem hocijakej vody ci už sladkej alebo čistej tak vždy musím bežať a ide výtok a krv . Dnes napríklad som musela bežať znova mala som ako keby zapchu a potom ako som sadla na wc tak to zo mňa šlo ako keby voda . Nechápem čo to môže byt . Nechcem sa strašiť ani googlit lebo to je najhoršie . Ale určite pôjdem na tu pohotovosť .

viky982
autor
28. jún 2024

@barbora0308 kde sa to dá kúpiť ? A ale sypane čaje ? Môže byt aj Harmanček či repík ?

barbora0308
28. jún 2024

@viky982 Pookial je to tak, ako popisujes vo svojom poslednom prispevku, tak to by som tiez isla radsej na tu pohotovost. Myslela som na sypane caje, daju sa kupit v lekarni, ale tie pomahaju iba pri trhlinkach, ci hemoroidoch...toto ale podla popisu vyzera na nieco ine, i ked nie som lekar 🫤.

tamitamitami
28. jún 2024

Choď na pohotovosť, spravia ti všetky vyšetrenia....určite v tomto prípade nečakaj 2 týždne.

mk22
28. jún 2024

Výtok a krv z konečníka plus zápcha plus bolesti a svrbenie.. Utekala by som na pohotovosť.
Keď je trhlina alebo hemoroid tak utries krv, po na pití nebežís na WC.. To je tlak cítiš bolesť aj nshmatas aj vidíš, tu pomôže factu krém al dubová kôra.. Ale ty opisujes iný problém..

vevesh
28. jún 2024

@viky982 ja len dufam, ze si na pohotovosti s takymito problemami. Toto na nejaky obycajny hemoroid nevyzera. A moja znama s takymito priznakmi tu uz nie je, lebo sa to hanbila povedat lekarovi.🤷‍♀️🤷‍♀️

dollyzv
28. jún 2024

Mala som nieco podobne,začalo mi to asi týždeň po črevnej viróze, bola som aj na gastro na rektoskopii všetko ok.pravdepodobne len nejaká trhlina,dr ani nevidela z kade môžem krvácať ,ale ževraj z čreva nie,potom samé prešlo,a zatiaľ je kľud..ale teda ja som mala pri stolici hrozne bolesti ako keby som sa snažila vytlačiť sklo 🙈

adriana2301
7. júl 2024

Podoba sa to na crevny problém , mas v ňom zapal a preto ten hlien a krv..môže to byt ulcerozna kolitida, alebo podobne choroby creva…Samozejme tam sedia aj vážnejšie dg ale tie si teraz nepripúšťaj. Určite ta pošlú na kolonoskopiu.Pridaj si psylium do stravy a pi vela vody..