Dobrý deň. Vedeli by ste mi prosím poradiť čo je dobré na rýchle odstránenie vyrážok alebo čo to je po holení v int. partiách a vnútorných stehnách po holení? Zajtra idem ku gynekológovi (holila som sa dnes ráno pretože idem do práce a z nej ráno rovno k lekarovi a v práci sa dokážem osprchovať ale holiť nie -spoločné sprchy 😅) a chcem sa toho aspoň skúsiť zbaviť, nemám s tým vôbec skúsenosti, nemávam to a zrazu sa mi to vyhadzalo a najmä tam, kde sa mi obtiera pokožka o seba a keď najmä keď sa hýbem ma to začína štípať. Napadol ma detský zasyp ale nechcem experimentovať až si to nerozjedim ešte viac. Veľká vďaka.
Neviem ti poradit, ja som to zvykla zasypavat detskym pudrom a do zajtra to mozno aj zmizne. Ale kvoli gynekologovi sa netrap, ten videl veci😂
Zajtra je sviatok,lekar ordinuje? 😎
@niekto2hy súkromný áno ale za príplatok 😊
@majlo1234 ďakujem skúsim 🥰 a ďakujem aj za povzbudenie, asi máš pravdu, už veru isto videl všeličo a ja tu stresujem kvôli pupakom 😆
Viem, že je tu veľa návodov ako sa holiť aby to nevzniklo, ale keď už to mám a akútne to potrebujem dať dole som nenašla :(