Ahoj všem snažili jsme se marně skoro dva roky o miminko, ale doktor mi po odběru krve řekl, že mám vysoký prolaktin. Druhý měsíc beru Medocriptine. Za jak dlouho Vám to zabralo? Museli jste při snížení prolaktinu absolvovat ještě nějaké léčení nebo laparoskopii? Už docela strácím naději, že bych mohla mít //. Děkuji předem za odpovědi.
@anjelicek26 Hmm to je zajimavé.. mě řekl doktor, že pokud se rolaktin nesníží nebudu moci otěhotnět
@ajurka - no to vravela aj mne a pozri kde sme.. otehotnela som dva dni pred terminom menstruacie...na jediny sup...
@anjelicek26 To je dobře... gratuluji... já beru léky a stále nic ☹
@ajurka - zivot je nevyspytatelny, deticky sa k nam dostanu, ked to clovek najmenej caka ♥
Ajoj aj ja som mala vysoký prolaktín,liečila som sa asi 3 mesiace k tým liekom som ešte brala aj nejaké čipky,a každý týždeň som chodila na krv a nosila na biochémiu.... otehotnela som asi po 3 mesiacoch liečby... prajem skoré uzdravenie a nech všetko dobre dopadne 😉
@anjelicek26 No snad se taky někdy dočkám
presne ako píše @anjelicek26 práve v ten mesiac som to - aj kvôli tej "diagnóze" a liečbe vôbec nečakala, vôbec som sa netestovala, nemyslela som na to, prijala som fakt, že sa preliečim a podarí sa nám to .... a zrazu ... sa stalo 🙂
aj ja som mala veľmi rozhádzaný cyklus a následne neskutočné problémy, silné krvácanie, až som odpadávala, bolesti brutal.... fičala som prvé 2 dni vždy na tramale 😝
@lubkasofia Děkuji moc. Já beru pouze medocripne. Mě doktor volá vždy jednou za 3 měsíce a pouze mi dělá odběr krve. takže vidím, že každý doktor asi léčí jinak prolaktin
Chci se ještě zeptat.. Minulí měsíc jsem menzes dostala sama bez injekce tak jsem doufala, že to budu dostávat pravidelně tenhle měsíc se menstruace, ale pořád ještě nedostavila.. koupila jsem si test , ale udělala jsem si ho před chvíli a vyšel negativní... je možné, že by mi po ránu mohlo vyjít // ?
@ajurka no ja som chodila každý týždeň na krv...ja som mala predtým doktorka ktorý mi tvrdil ze nebudem mať deti nikdy,tak som prestupila k inej doktorke a pred ňou klobúk dole, tá hneď povedala že je problém ale je riešitelný...tak ešte raz držím palce a skore uzdravenie 😉
@lubkasofia děkuji moc
Mne tiež diagnostikovali vysoký prolaktin. Brala som lieky z ktorých mi bolo brutálne zle. Ale že fakt brutálne. Bolo mi povedané, že to musím vydržať. Tak som držala ale bolo to fakt hrozné. Nakoniec sa mi rozpadol vzťah takže z toho nič nebolo. Ale aj tak som otehotnela keď som to najmenej čakala a v tom čase som sa vôbec na prolaktin neliečila. Bola som presvedčená, že nemôžem mať deti a som sa s tým aj zmierila. A otehotnela som...
@ajurka - ja mam prirodzene vysoky prolaktin a ziadne lieky som nebrala, otehu sme teraz s tretim neplanovane na prvy sup... doky mi hovorila, ze pri tych hodnotach je to ako keby som ani otehu nemohla a vidis...