Ahojte neviete niektorá poradiť ...
Dr. Mi povedal že mám vysokú sliznicu maternice ze buď som tehotná alebo príde menzes ... Zobral mi krv na zistenie tehotenstva no výsledky boli negatívne žiaľ 😔
No už niečo cez týždeň neviem presne mám veľmi citlivé prsia bradavky ma bolia na dotyk mávam bolesti v podbrušku stále mám pocit že dostanem menštruáciu no keď idem na wc je to len biely výtok, mám zvýšenú chuť do jedla ... Mala som ísť dnes na injekciu na spustenie menštruácie no po pravde nesla som lebo som si není istá či mám ísť nechcem spochybňovať doktora a výsledky krvy no niečo mi hovorí že mám ešte počkať čo sa udeje ... Mám síce nepravidelnú menštruaciu niekedy som bez nej aj 2 mesiace no nikdy som nemala takéto dlhé menštruačné príznaky ... Do konca minulý týždeň som mala také isté bolesti ako pred ms bolesť krížov aj bruška myslela som si že už menzes dostanem no cca za 20min keď som si ľahla bolesti ustúpili a od vtedy mávam len mensie bolesti občas pichnutie... Možno si myslíte že som už na hlavu ale nieco mi proste hovorí aby som ešte pockala ... Ešte otázka ak by mala prísť menštruácia kôli vysokej sliznicu neviete ako dlho trvá kým sa spustí ? Ďakujem vopred za odpoveďe 🍀😊
Veď normálne choď na vyvolávačku-injekciu. Je to len progesterón a ak si tehotná, tak sa nič neudeje, progesterón bábo len posilní, veď ten sa aj berie preventívne na udržanie tehotenstva. Ak tehotná nie si dostaví sa menštruácia. Bohužiaľ, krv neoklameš, ak vyšla negat, tak tehotná nie si. Začala by som riešiť v prvom rade tú nepravidelnú menštruáciu s gynekológom.
@rurutiax takže tá injekcia aj keby som bola tehotná nejako nevynitu menštruáciu ? Niekde som čítala len neviem už kde že ak je žena tehotná nemala by sa pichať táto injekcia na vyvolanie ms lebo že to môže vypudiť plod z menštruáciou
A k tej menštruácii ... Mám ju tak od kedy mi prvý krát začala boli mi robené vyšetrenia a nezistili nič okrem toho že mám pobúrené hormóny 🤷🙆🤦
@dada767 Vyvolávačka nie je nebezpečná v tehotenstve. Opakujem, že je to len neškodný progesterón. Ak je žena tehotná, tak to nevyvolá menštruáciu, práve naopak v tehotenstve sa progesterón užíva na udržanie plodu pri riziku potratu. Nevidím ani jeden dôvod prečo si nešla na vyvolávačku, v oboch prípadoch by sa nič zlé nestalo. A prečo neriešiš tie tvoje pobúrené hormóny?
@rurutiax a ešte sa spýtam ak si chcem dať spraviť u svojho dr hormonálny.profil alebo chcem aby mi odsledoval ovulaciu keďže neviem kedy presne je kôli tej menštruácii, neviete či sa za to platí ak áno neviete približne ako sa takéto vyšetrenia pohybujú cenovo ?? Mimochodom už som za sebou 2x potrat 😔😔😔 a mám jedno dieťa 7ročné ktorému hovorím zázrak 🍀❤️ keďže mám za sebou dva krát spontánny potrat 😔
@dada767 ešte dodám že mám strašne nafúknuté bruško a niekedy ma trošku svrbia bradavky... A cca pred 4dnami mi z ranného moču vyšiel test pozitívny slabá čiarka ale vyditelna no 2dni nato z poobedňajšieho moču test negatívny 😔😔😔 mám v Tom úplný šalát 🥺🙏