Ahojte dievčence dnes som bola prvý krát na folikulometrii.. doktor mi dokopy nič nepovedal, len že mám prísť zasa vo štvrtok, zistil že v pravom vaječníku je dominantný 7mm folikul a v ľavom žiadny 😢 a to som 11 DC...neviem čo bude teraz ďalej nasledovať.. som z toho rozčarovaná. Som to nečakala.. tvorí sa každý mesiac v oboch vaječníkoch folikul??? Ďakujem
Mal by sa vždy vytvoriť jeden jediný dominantný folikul a len na jednom vaječníku.
7 mm je dosť málo, záleží aké dlhé mávaš cykly.
@lucinocka
@ciusinka
@lienka737 ďakujem teda za rady dievčence... čo mám ja odsledované ovu testami tak ovulku mávam na cca 13ty den. Mávam kratšie cykly... 25-27DC. Takže to už asi ten 7mm nestíha dorásť za 2-3 dni na 25 mm 😒 .... ja už som začala robiť závery že som "neplodna" na ten jeden vaječník 😖
možno budeš mať anoouvlačný cyklus aj to sa stava, ale neboj nabudúci možno dorastie
Ahojte😊...tiez chodim na folikulometriu od juna,zatial sa vsak akosi nedari.Tento mesiac mal moj doki zrovna v case ked som mala ist na meranie dofcu,tak som dola az na 14dc a povedal ze ovukla uz prebehla,ze materinca je ok a do papierov mi napisal ze sliznica 8/2.Tiez mi povedal ze sa vidime buduci mesiac na kompletnom merani...s toho mi teda vyslo ze znova nic...neviem co si mam o tom mysliet..
Ahojte mam otazku. Mam ist na folikulometriu na 12-13den ale to je zrovna sobota nedela. Cyklus mam tak28-30 dni ako kedy
@alaza Je to uplne normalne, vzdy je len v jednom vajecniku dominantny folikul, kazdy mesiac v inom, na folikulometriu sa chodi kazde 2 dni od toho cca. 10DC a sleduje sa ten dominantny folikul, ci rastie a ci praskne - ak praskne, znamena to, ze prebehla ovulacia 🙂 Takze uvidis vo stvrtok, co ti lekar povie 🙂