Výsledky histológie po kyretáži

kallanchoe
31. júl 2017

Ahojte. Som tyzden po kyrete, ktore mi urobili pre dlhe krvacanie (cca 3mesiace) Dnes som si bola vysledky, ale akurat musi mat moj gynekolog dovolenku. Prosim Vas vedel by mi povedat niekto nieco blizsie k vysledkom. Som celkom nervozna kvoli tomu. Objasni mi to moj doktor ale najskor az o tyzden. A to je strasne dlha doba.....Vobec tomu nerozumiem. Ani som nevedela ze mam polyp.... Budem rada ak sa najde niekto kto tomu aspon trochu rozumie

-sporadicke skupinky nenapadnych endocervikalnych epitelii
-bez inych struktur/elementov

-dysfunkcne propiferacne endometriums trombami stromalnych ciev
-sucasti polypu korpusoveho typu
-celistve kusky nenapadnej endocervikalnej sliznice
-bez inych podstatnejsich zmien.

ciernypes
1. aug 2017

Nic vazne,mas polyp.kt mozno bude treba odstranit a pre kt mozno aj tak silni krvacas.

kallanchoe
autor
1. aug 2017

Ďakujem 🙂 ja som si myslela že ten polyp odstránili tou kyretaz ou. Takže pravdepodobne asi zobrali len vzorku fuu no škoda. Som myslela že to bude už poriešenie

ciernypes
1. aug 2017

@kallanchoe no neviem co ti robili ak si sla na odstranenie polypu.tak ti ho zobrali.

kallanchoe
autor
1. aug 2017

Nie na kyretaz som bola odoslaná z dovodu dlhodobého krvacania, ktoré neprestalo ani po vybraní liekov. Robili mi sono videli tam nejakú "dutinku". Ani jeden nehovoril nič o polype... no nič uvidím čo povie Dr. Ďakujem 😉

stupel181
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nurkita
20. apr 2021

@kallanchoe ja mám veľký strach z toho.Vo štvrtok minuli týždeň mi volali aby som si prišla pre výsledky a s výsledkami za primátom.Neviem čoho sa môžem obávať.Sestricka mi viac k tomu nepovedala.Poriadne ani nespavam 😟

nurkita
20. apr 2021

@kallanchoe aj ja som bola odoslaná na kyretaz z dlhodobého a silného krvácania.V júli budem mať 38 rokov