Ahojte baby, chcem sa vás iba opýtať koľko trvajú výsledky z cytologie ale tej rozšírenej? Mudr mi vravela že v prípade zlých výsledkov mi zavolá do 2 týždňov, aspoň sa mi zdá, cez rúško som ju zle počula..Ale boli sviatky, neviem ci v labakoch fungujú, ci nemajú dovolenky atd. Tak ze ci mi viete povedať ci to je za normálnych okolnosti do 2 týždňov alebo som ju zle rozumela. Výter mi brala 15.12.2022. Myslite ze by sa odvtedy už ozvala ? Dakujem 😊😊
Prečo nezavoláš ty že chceš vedieť či je všetko Ok?
Ak by si mala zle vysledky,ozvala by sa. Ale kludne jej zavolaj a opytaj sa na vysledky,ak si chces byt ista.
@vikiki29 Moja nezdvihne, komunikácia je cez mail… ale veľakrát dlho cakam na odpoved. Čiže som napisala sem aby som sa opýtala na názor.
Mne mali volat a nikto nic a ked som volala mi povie ze musim dojst este raz. Tiez sestricka je taka ochotna ze az
Zalezi od doktorky. Do 2 týždňov by mali byt max mne brali piatok a o týždeň v utorok už boli vysledky Takze 10 dni. Ale radšej si zavolaj ak si už mala jednu cytologiu zlu a ideš na kontrolnú aby to nebolo nič vazne. Stane da aj im že pozabudnu tiež sú to len ľudia.
Ahoj, podľa mna to mas v poriadku 🙂 Uz preslo kopu casu, určite by ta kontaktovali keby bolo nieco zle.