Výsledky cytológie

10. jan 2023

Ahojte baby, chcem sa vás iba opýtať koľko trvajú výsledky z cytologie ale tej rozšírenej? Mudr mi vravela že v prípade zlých výsledkov mi zavolá do 2 týždňov, aspoň sa mi zdá, cez rúško som ju zle počula..Ale boli sviatky, neviem ci v labakoch fungujú, ci nemajú dovolenky atd. Tak ze ci mi viete povedať ci to je za normálnych okolnosti do 2 týždňov alebo som ju zle rozumela. Výter mi brala 15.12.2022. Myslite ze by sa odvtedy už ozvala ? Dakujem 😊😊

kylie1983
10. jan 2023

Ahoj, podľa mna to mas v poriadku 🙂 Uz preslo kopu casu, určite by ta kontaktovali keby bolo nieco zle.

vikiki29
10. jan 2023

Prečo nezavoláš ty že chceš vedieť či je všetko Ok?

michaela248
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marca12
10. jan 2023

Ak by si mala zle vysledky,ozvala by sa. Ale kludne jej zavolaj a opytaj sa na vysledky,ak si chces byt ista.

autor
12. jan 2023

@vikiki29 Moja nezdvihne, komunikácia je cez mail… ale veľakrát dlho cakam na odpoved. Čiže som napisala sem aby som sa opýtala na názor.

evuska135
12. jan 2023

Mne mali volat a nikto nic a ked som volala mi povie ze musim dojst este raz. Tiez sestricka je taka ochotna ze az

alzbeta1301
12. jan 2023

Zalezi od doktorky. Do 2 týždňov by mali byt max mne brali piatok a o týždeň v utorok už boli vysledky Takze 10 dni. Ale radšej si zavolaj ak si už mala jednu cytologiu zlu a ideš na kontrolnú aby to nebolo nič vazne. Stane da aj im že pozabudnu tiež sú to len ľudia.