Ahojte
Už dlhšie ma trápi môj močový mechúr preto som sa objednala konečne k urologovi Trvalo mi to ale raz bolo dobre tak som to nechala proste raz je tak potom tak... Nemavam problemy nonstop. Ide o to že každú noc chodim aspon raz na záchod. Po vycikany mam taky pocit akoby som bola nachladena, nic ma nepicha nepali ... Často chodievam na wc...
Zaujímalo by ma, aké vysetrenia vám robil urológ...
Ďakujem
K tomu čo napísala gejb mne robil ešte aj ultrazvuk obliciek
Raz za noc je v pohode, ja chodím aj 3x. Nespavam dobre, tak chodím často. Už som si zvykla.
Ultrazvuk, rozbor moču, krvi, sono celého brucha, dačo s obličkami riešil . .za mňa urológia v pohode vyšetrenia .horšie je gastro
@lukbe mozno mas hyperaktivny močový mechúr. Ano raz je ok pravda ale divne je to ze mi tak silno treba a niekedy nevymocim ani tolko na kolko sa citim. Jedno obdobie chodim v noci druhe nie... Cize neviem co moze za tým byt
@hopsas ja sa obavam cystoskopie 😁 lebo ked mi nic nezisti ani z ultrazvuku ani z rozboru, co mi naposledy obvodna nezistila ze nic tak neviem obavam sa ze skoncim pri tej cystoskopii...
a z akeho dobodu ti vlastne dala obvodna VL k urologovi ? ked podla poposu nemas ziaden problem len raz za noc ides na wc ?
a preco by ti mali robit cytoskopiu ked nemas problem? uplne zbytocne obavy
Autorka ako hovorím za mňa radšej cytoskopia ako gastro 😁 ale tak každý má svoje 😬
Ja mávam časté zápaly močového mechúra a robil mi vyšetrenie moču, ultrazvuk a k cystoskopii povedal ze nakoľko som mlada a ešte som v tom čase nemala dieťa môžem kľudne odmietnuť. Aj som odmietla. Chodila som potom na ialuril aby sa spravila taka ochranná vrstva a pomohlo. Dohodli sme sa ze ak by som mala stále také problémy spravíme cystoskopiu ale ani on na to nevidel dôvod. A zápal som mala aspoň raz za mesiac. Začali sme liekmi plus teda ten ialuril
@mamina7070 u obvodnej som bola naposledy pisem... To som u nej bola len na vyšetrenie moču ked ze som to sama chcela. Dala mi iba odporucanie žiaden výmenný listok som k urologovi nepotrebovala 🤔 a ja to nepokladam za normalne nakolko viem ako sa citim a toto v poriadku nieje...
@hopsas ako na gastro som este nebola a dúfam ze ani nenudem nikdy musiet ist ale ano pocula som ze je to neprijemne... Ale dost podla mna zalezi aj od dr ktorý to vysetrenie robi 🤔 mama bola asi 2x a hovorila ze druhykrat ked bola uplna pohoda. Skor by som sa obavala viac asi kolonoskopie 😬
@ronie338 tak ja nemavam zapal 🤔 zapal.mocovych ciest mas na mysli? Alebo zapal močového mechura? Ja som mala zapal moc ciest 2x v zivote a hej strasne neprijemne ale ja mam moc čistý bez baktérií tak z toho mi vypliva, ze to bude nieco ine asi s mechurom... Proste niekedy pocas dna chodim casto cikat a po vycikany mam taky pocit ako keby som bola nachladena taky pocit ze ma tam akoby sťahovalo alebo ako to povedat 😁 inokedy mam pocit ze mi stale treba na zachod...
Povies mu aky mas problem, vysetria moc, spravi ultrazvuk. Nic sa neboj, nic hrozne sa tam nedeje.
Ja som nedavno skoncila na urologii kvoli zapalu oblicky.. tiez som ‘ nemala tazkosti ‘ ‘ len ‘ chodila v noci na wc a pocitovala mierne palenie pri moceni asi 3 dni a na stvrty som sa zobudila so sialenymi bolestami v pravo ako je oblicka. Mala som v moci bakteriu, po prelieceni som ok. Chod tam cim skor.
A nefrologiu mas vybavenu? Gynekologia negativna?
Cukrovka vylucena?
Vyšetrili moc, vypočul si aký je problém, dal lieky...a poradil ohľadom prevencie a cvičení...