Vyšetrenie u gynekologičky po pohlavnom styku.

bluetinka
18. dec 2019

Dobry den zienky. Dnes som mala taky neprijemny zazitik u gynekilogicky. Bola som uz dva tyzdbe objednana, ala by robit kultivaciu na viacero rozborov. No lenze mali sme vcera vecer s manzelom udobrovaci sex po hadke a vyvrcholenie mal do mna, zabudol, ze idem na vy setrenie, ktore som mala dnes okolo obeda. Lekarka sa pri tych steroch tak cudne zatvarila aj so sestrickou. Citim sa z toho cely den tak neprijembe, bolo mi trapne sa pytat Je mozne, ze tam nieco bolo este? Mam teraz aj plodne dni...ci mate podobnu skusenost. Dakujem.

rachel36a
18. dec 2019

@bluetinka samozrejme že tam ešte niečo "bolo"

ivkazba
18. dec 2019

Nemyslím, že to bol dôvod, aby sa lekárka tvárila divno. Myslím, že lekári vidia často oveľa divnejšie veci ako toto. Vôbec by som sa tým netrápila.

mima1
18. dec 2019

Tak ked si vezmes ze preziju krpci niekolko dni tak kludne sa tam mohlo este nieco nachadzat

jana_vaj
18. dec 2019

Neviem či to bolo kvôli tomu, veď ako lekárka a ešte s touto špecializáciou musí vedieť ako to funguje ;) Kľud, nerob si z toho hlavu

thoughtfulweirdo
18. dec 2019

Ja som pred poslednou preventivkou tiez zabudla, ze nemam muzovi dovolit naplno, kedze beriem HAK a kondomy davno neriesime... Ale Dr sa nijako netvaril, nijako to nekomentoval, uvedomila som si to az ja po vysetreni 😅 bolo mi trapne, ale ver mi, oni uz videli take veci, ze ejakulat v posve ich naozaj nema preco prekvapit.

kataka10
19. dec 2019

@bluetinka tak je zasadou, ze pred gyn. kontrolou sa nema aspon den sexovat. Myslim, ze to nie je o tom, ze tam doktor nieco uvidi, ale preto ze ti to moze skreslit vysledky sterov. Napr cytologia moze byt neplatna a je ju treba opakovat. Uz sa mi to stalo a to tam neboli spermie, ale mala som slabu mykozu, takze cyto. ster bol znecisteny.

fokuska
19. dec 2019

@bluetinka A to lekarka aj sestricka robili tie testy spolu? Ze obe videli az "dnu" a obe sa zatvarili cudne?
Ja som este nezazila sestricku pri vysetreni. A mohla si sa rovno opytat, ci je nejaky problem, alebo nieco. Predpokladam, ze lekarka by ti tiez povedala, keby nemohla dat danu vzorku na testy, kazala by prist znova a poucila by ta o tom co pred stermi mozes a co nie.

pralinka86
19. dec 2019

Psychika robi vela a clovek si podomysla aj nemožné.. a aj oni su len ludia s dobrou ci zlou naladou, nevies co riesili pred tebou..
Takze myslim, ze ich jedna zena z 20 v ten den urcite nerozhodila 🙂

marryen
19. dec 2019

@fokuska aj u mojej dr. vždy pri cyto. asistuje sestrička...inak nie, iba vtedy ju volá dr

fokuska
19. dec 2019

@marryen Ano? Ja som chodila k roznym a kazdy robil aj cytologiu sam, este som nezazila asistovanie. Ale asi to ma kazdy inak.

eliska13
23. dec 2019

@bluetinka tak pred vyšetrením a hlavne sterom sa nemá sexovať.Uz s tým nič nespravis

akinom0077
27. dec 2019

@eliska13 / sexovat pred vysetrenim vecer v den pred? napr. kde ste zobrali ze sa nesmie? Nemal by davat do nej semeno, z dovodu ze sa moze skreslit vysledok to ano! ale samotny sex bez ejakuatu nijakym sposobom nevadi

0martina0
27. dec 2019

ale čo tam potom ako sa tvarili tie dve,hlavne že ste z manželom za dobre,to je dvôležite,aspon ja to tak vidim😉

eliska13
27. dec 2019

@akinom0077 samozrejme, že som myslela s ejakulatom veď to autorka riesi