Vyšetrenie u gynekológa

dada1996
21. jún 2024

Ahojte, chcem sa opýtať .. bola som na vyšetrení u gynekológa robil mi preventívku čiže bral mi aj stery , len ma upozornil, že budem trošku krvácať po vyšetrení krčka , ale dnes ráno som si našla aj hnedý výtok trochu som sa zľakla keďže aj včera ma trošičku pobolievalo bruško a mám 8 dní do menštruácie (tehotná nie som) a chcem vedieť či máte niektorá s týmto skúsenosť.

irusa
21. jún 2024

samozrejme, že po vyšetrení sa objaví krvácanie

viestta
21. jún 2024

k brar stery na cytologiu, narusil sliznicu, to moze krvacat. Hnedy vytok je z toho, zrazena krv

marty_4
21. jún 2024

netreba sa hned plasit, to bude este z toho steru. to je uplne normalne, tiez to tak zakazdym mavam, ze este aj na druhy den spinim z toho.

dada1996
autor
21. jún 2024

Stalo sa to prvýkrát preto som trošku splašená😁 ale ďakujem 😊 len mám pocit akoby mi začala menštruácia tak aby som nebola z toho pomýlená 😒 snáď to prejde

rozculena
21. jún 2024

@dada1996 no možno ti aj začne,mne každá návšteva na gynde rozhasila cyklus.

madielilly
24. jún 2024

@dada1996 neboj.je to normalne.Ja to tiez mam ked mi berie vzorku na testy.Ono to totiz "odstipnu" kusok zo sliznice.A hnede je to preto,lebo je to uz zrazene.Aj bolest je normalna.Mna niekdy boli brucho jak keby som mala dostat normalny cyklus a este v ten den alebo na druhy to prestane.Dokonca som par krát bola pri kontole tak strnula a nervozna,ze ma brucho potom bolelo tak,ze som si musela dat ibalgin.Preto doktory pri prehliadke hovoria "uvolnite sa".Nie je to len fraza.