Pre istotu sa pytam mudrejsich 🙂 Presne pred rokom som bola na gyn.vysetreni (vsetky vysledky boli ok). Ideme sa teraz pokusit o babatko, je nevyhnutne ist na vysetrenie opat (pred tym nez dvaja skusaju otehotniet) ci staci az ked sa nam podari otehotniet?
prepacte ak blba otazka, ale radsej sa chcem spytat skor nez uz bude neskoro 🙂
@evittam jasne ze pojdem ale az po novom roku, ale ideme skusat uz teraz, preto chcem vediet ci to je vyslovene nutne kvoli otehotneniu 🙂
@permanentka No nie nie je.....A ty myslíš, že ak sa začneš snažiť dnes, tak do Nového roka budeš v tom? 😉 😀 I keď aj to je možné ak budeš mať plodné dni a "vychytáš" ich. 😉
@evittam 😀 ja momentalne pracujem na tom ze ak to na prvy sup nepojde tak nemozem byt sklamana ze asi to nejde 😀
a dakujem za nazor eviitam 🙂
@permanentka Rado sa stalo. A naozaj len dosť malému percentu párov sa to podarí na "prvý šup". Ale poteším ťa - ja s mojím partnerom patríme medzi nich 😉 . Tak držím prsty. A ak to chceš mať trošku "pod kontrolou" tak si skús sledovať plodné dni.
@evittam vazne? waaw sikovni ste 🙂
a ano sledujem plodne dni, a ja šibnuta uz kupujem aj hracky a hracie deky, manzel ma ide prizabit :D
dik esteraz a pekny den prajem 🙂
@permanentka lekár to začne riešiť sz keď sa budete snažiť rok bez úspechu. To je proste "čakacia lehota" 🙂
Ano jasne treba ist. Vsak aj tvoja stara matka a jej matka a pra pra matka otehotneli az po prehliadke :D . Ozaj lekar bude riesit vysetrenia az po roku snazenia. Inak nema zmysel podstupovat vsetky vysetrenia a stresovat teba aj tvojho partnera. Kazdopadne odporucanie jedneho lekara mojej kamoske znelo: Setrit spermie do ovulacie, nemasturbovat a pustit plnu davku. Samozrejme vyhrate nemate ani vtedy. A kazdopadne ak mas velke ocakavianie moze prist velke sklamanie. Takze to ber sportovo, hracky ozaj mozu pockat.
baby ste skvele!! dakujem 🙂 a ano viem ze hracky mozu pockat 😀 prave som kupila vankus na kojenie 😀 😀 😀 😀 šibe mi...ale vdaka za rady 🙂
na vyšetrenie treba ísť každý rok preventívne 😉 či sa snažíte, alebo nie, o zdravie sa treba starať
@permanentka No čo sa týka toho či to nejak ovplyvní tvoje otehotnenie a podobne - tak nie. Ale je normálne a myslím si, že každá priemerná a normálna žena chodí na gyn.prehliadku raz ročne - už len kvôli svojmu zdraviu a nielen na gynekologickú......