Vyšetrenie manžela - mykóza

julianka312
27. feb 2023

Baby mňa trápi už roka mykoza, ak chcem aby sa išiel vyšetriť aj manžel, či náhodou to ne prenáša on, tak kde ma ist on stým to na vyšetrenie na urológiu?

alenamihal
27. feb 2023

ano na urologiu {chlapsky gynekolog } hahaha... urobi mu vyter

tenerifka
27. feb 2023

tak vzdy, ked zenu trapi mykoza, sa automaticky preliecuje aj manzel, lebo je prakticky 100%-tna pravdepodobnost, ze to ma aj on, a ak by sa preliecila len zena, tak sa v tomu bludnom kruhu budu tocit stale

salamistka
27. feb 2023

Mycomax si už mala? Je to tabletka na predpis od gynekológa, zvykla som aj mužovi vypýtať...ale bol aj u urológa, ten spravil výter, zistil chlamýdie, preliečil.

julianka312
autor
28. feb 2023

@alenamihal a z čoho mu spraví výter 🤣🤣🤣🤣

alenamihal
1. mar 2023

@julianka312 no zo zadku asi tazko hahaha ci aj tam ma mykozu ?? haha ...vsak vyter zo zaluda brrr

julianka312
autor
1. mar 2023

@alenamihal 😁😁😁 no to mu ani nepoviem že mu budú brať výter, to by ani nešiel len ho rovno pošlem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

alenamihal
1. mar 2023

@julianka312 niekedy mlcat je zlato haha

helen_167
17. mar 2023

@julianka312 skus kuk na nete Peter Petransky venuje sa hlavne zenskym veciam, pomôže určite. 🙏, mne pomohol iba on, dokola som mala mykozy bol to jeden bludný kruh,poradil mi Paraprotex, žiadne sladkosti to je základ 😊, a kopec iných veci, najlepšie je s ním sa poradiť on vie co robí, mne tie antibiotika od lekára len rozbili pH v pošve.