Vyšetrenie krvi - hormonálny profil

hajdukova31
24. okt 2016

Ahojte baby prosím Vás poraďte mi mám ísť na odber krvi na hormóny počas menštruácie A neviem či mám byť najedena A napita pred tým prosím Vás poraďte dakujem pekne

lilyianka
24. okt 2016

@hajdukova31 mas ist na horm.profil? Ak ano tak ani jest...pit mozes...trosku a mala by ti byt odobrata krv max.2 hod.po zobudeni

hajdukova31
autor
24. okt 2016

Dakujem pekne asi to je hormonálny profil na lrv na hormóny počas menštruácie tak mi povedala.

lilyianka
24. okt 2016

@hajdukova31 ono na horm.profil sa chodi na cca 3-5DC a potom cca 21DC

marina447
24. okt 2016

áno to by mal byť hormonálny profil, neviem ono je to asi ako kde, jesť je zakázané všade ale kamoške lekár aj piť zakázal. Až keď jej vzal krv potom mohla 🙂

chrobaaacik
17. jan 2017

Kočky, koľkokrát v cykle Vám robii HP - 1x alebo 3x ?

lilyianka
17. jan 2017

@chrobaaacik mne 2x

chrobaaacik
17. jan 2017

@lilyianka lebo mne gyndoška povedala už 2x, že sa robi len 1x v cykle nakolko poistovna nezaplati viac odberov...ku gynek.co som chodila predtym mi robil 3-4x..nechapem, ci sa to zmenilo...je mi to divne, lebo z jedneho odberu na zaciatku cyklu nemoze zistit ci bola ovulka alebo nie..

lilyianka
17. jan 2017

@chrobaaacik no ved prave....pokual viem tak povacsine beru krv 2x za cyklus.....na zac.a cca 20dc . ale uz som citala ze dokonca niekde zoberú krv aj 3x.....raz urcite nie ved co z toho mozu vydedukovat? Skús sa spýtať na poistovni prip.zmen gynekologa

jaruskatt
16. okt 2017

Ahojte. Vo štvrtok som bola na odberoch na HP (3.DC), dnes poobede mám volať na výsledky. Vy ste boli ešte aj 2.x na odberoch?

lilyianka
16. okt 2017

@jaruskatt HP sa robi tak,ze ti beru krv cca 3-5dc a potom cca 20dc...niekomu beru dokonca aj v strede cyklu,v case ovu...urcite nebude nic vediet z jedneho odberu krvi...
Vrd tym,ze ti ju zoberie viackrat zisti hodnoty hormono plus aj to ci mas ovu...

nightrover
16. okt 2017

Ja som bola na HP uz niekolkokrat a vzdy mi brala 3., 14. a 21. den cyklu (alebo priblizne). A chodila som tusim na lacno, ale pit som mohla.

jaruskatt
16. okt 2017

@nightrover a co ti vyslo z HP? Nasadili aj nejaku liecbu?

nightrover
16. okt 2017

@jaruskatt Ano, minuly rok som bola asi 3-4x, vyzeralo to, ze mavam anovulacne cykly a mala som dost znizeny progesteron tusim, takze som mala bravat Duphaston a Clostilbegyt, ale kedze som mala psychicky narocnu pracu a Duphaston ma silno ovplyvnoval psychicky aj fyzicky, liecbu som musela hned prvy mesiac prerusit. V decembri som z prace odisla a v januari som chodila zase na HP a zrazu mi uz vysli super vysledky a hned vo februari som bez problemov otehotnela 🙂

jaruskatt
17. okt 2017

Ano, na 14.DC mam ist este na sono a vysledok budem vediet az potom

adma11
5. nov 2018

@lilyianka Zajtra mám ísť na odber na hormonálny profil (4 deň cyklu), ale ja mám tento mesiac úplne že slabucky menzes. Môžem ísť? Alebo odber musí byť počas intenzívneho krvácania?

lilyianka
5. nov 2018

@adma11 samozrejme choď

ivulkap
29. feb 2020

Ahojte, prosím vás hormonálny profil môže dať vyšetriť každý gynekológ? Je to prosím hradené poisťovňou alebo si to pacient platí sám. Ďakujem

adma11
29. feb 2020

@ivulkap Môže každý gynekológ ti urobiť hôr.profil, hradí to poisťovňa.

ivulkap
29. feb 2020

@adma11 ďakujem