Vyšetrenia po strate bábätka

3. jan 2022

Ahojte,
O babo sme prisli vo vyssom stadiu tehotenstva. Doktor ma poslal na hematologicke vysetrenie, geneticke (aj ja aj priatel), reprodukcna imunologia. Podstupim vsetko, co treba, aby sa to neopakovalo. Mate niekto s tymto skusenost?
Znama,co pracuje na reprodukcnej imunologii povedala, ze to vysetrenie podstupuju skor pary, co nemozu otehotniet alebo nedari sa donosit. Vysetrenie stoji 200 a viac€. Nechcem setrit, ale nechcem ani podporovat jeho business, lebo tam ma nejakych znamych.
Dakujem moc za odpovede.

e1i
3. jan 2022

Nepises odkial si. V Prešove Adla som platila za reproimuno vysetrenie 60 eur a vysetrili nas oboch (odber krvi), stalo nam to za to ist cez cele sk. V Nitre toto vyšetrenie stoji 360 eur. Urcite absolvuj vsetko a budes si ista ze si urobila max pre buduci uspech, resp minimalizovanie neuspechu. Hematologiu odporucam okrem trombofilnych mutacii vysetrit aj lepive dosticky. Zoznam amb.kde ich vysetruju najdes na unilabs.sk, sú to ambulancie kt prevadzkuje byvaly (premenovany) alphamedical. Držím palce

Ono aj tvoja strata vo vyššom stadiu je vlastne nedonosenie, takze myslim ze adekvatne ta posiela

autor
3. jan 2022

@e1i ahoj, dakujem. My sme z BA, tak tu som zatial objednana ku vsetkym lekarom.