Ahojte užívala som antikoncepciu cca pol roka. Vysadila som ju pred 3 týždňami. Od vysadenia ma dosť bolia bradavky a občas mi ja ťažko na žalúdku, tehotna nie som na 100%. Môžu to byť abstinenčné príznaky po vysadení? A tak isto by som sa chcela spýtať, tie ktoré vysadili antikoncepciu, kedy vám približne prišla menštruácia alebo ste mali stále anovulačné cykly? Ďakujem za odpovede.
Ja som brala antikoncepciu cca 2 roky a keď som ju vysadila pol roka som nemala menštruáciu, zhoršila sa mi pleť a tak isto mi začali mastnieť viac vlasy. Tak pred mesiacom som si ju po 3 ročnej pauze nasadila znovu.
Ahoj, ja som vysadila antikoncepciu minulý rok v máji, a cyklus nabehol úplne bez problémov, menštruáciu mam našťastie pravidelnú, pred braním hak nebola. Jedine, co som spozorovala bolo to, že asi 3 mesiace po vysadení sa mi veľmi zhoršila pleť, nikdy som nemala také akné ako teraz, ale už sa to pomaly dáva dokopy a trošku viac mi padali vlasy, ale to je už tiež v podstate v poriadku a inak brala som Mistru. Každá sme iná, každé telo je iné takže u mňa bola takáto skúsenosť.
Nemôžeš mat abstinenčné príznaky po vysadení antikoncepcie. Ale bude to reakcia na zmenu hormov v tele. Ja som po vysadení (omnoho dlhšie som ju brala ako ty) mala len 2 cykly a obe boli s ovuláciou. Teda prvá MS s posunutím o pár dni a druha už neprišla 🤷♀️