Ahojte, chcela by som sa opýtať či nemáte niektorá skúsenosť s podobným problémom. Trápi ma výrazný opuch, začervenanie, zo začiatku to boli aj také väčšie vyrážky. Trvá to už asi tri mesiace 😥 gynekologička mi už predpísala rôzne mastičky (tých sa dosť bojím keďže všetky s kortikoidmi), vaginálne tablety, antibiotiká, výplachy.. Robila mi vnútorný aj vonkajší ster, oba vyšli negatívne.. A vlastne som sa ani nemala ako alebo od koho niečím nakaziť.. Nedávno som si ale všimla, že začervenanie sa rozšírilo až ku konečníku a tak mi napadlo, či sme proste nehľadali problém zlým spôsobom, či to nemôžu byť jednoducho zapareniny. Viete mi poradiť ako to rozoznať? Prípadne, myslíte, že si tam môžem skúsiť dať sudokrem? Môže sa dať na vnútorné aj vonkajšie pysky?
Ďakujem za každú snahu pomôcť! 🙏
@opium29 ďakujem, určite vyskúšam 😊
Ahoj zial ano mam skusenost, je to mykoza... urcite pouzivaj aj cakovnikovy olej potieraj a nechtikovy balzam zo Soaphorie bol zazrak... liecba je dllhsia cca 2 tyzdne a je to uplne fuc. Tiez som si myslela ze su to zapareniny ale nie. Liec sa a skore uzdravenie!!🙂 plus odporucam caj z alchemylky🙂))