Ahojte, chcela by som sa vás opytat ako riešite vyrážky po holení v intímnych partiách. Neskutočne ma svrbia a sú také zapálené, bolestivé. Skúšala som rôzne peny na holenie, sprchace, aj čistú vodu alebo intímny gél. Rôzne druhy ziletiek a stále to tam je,... Už neviem ako si s tým pomôcť.
Nemáte nejaké prírodné tipy ? Alebo iný typ holenia? Skúšala som voskové pásiky, ale to ja nevydržím, som na to citlivá. Ďakujem,..
@anna883 a holim sa rovnako ako predtym, stvorcepielkovy strojcek a gel na holenie.
@vivien16 nefunguje 😀
@renatka1985 toto je asi jedina vec co som este neskusala , bala som sa ze si spravim nejaky zapal ... predsa len ani normalne mydlo na tie partie nemaju ist
mne pomohol intimny gel, ktorý obsahuje koloidne striebro a tea tree olej. holim si s nim aj nohy a odvedy mam so zapalenymi miestami pokoj. mrkni moju skupinu, tam o nom pisem. Link na skupinu: https://www.modrykonik.sk/group/11789/
@anna883 vzdy sa hol zhora dole. Mensie useky a prejdi aj dva krat ale nikdy nehol do strany alebo zdola hore,netlac tym si to drazdis.Po oholeni sa neobliekaj aspon 20 min a natapkaj si na to vodu po holeni nie uplne dole ale tam vyssie nech to vystipe a stiahne fajne. A ked uz zacnu rast tak si to pretri nejakou alkoholovou cistiacou vodou napr clean and clear aby to bolo ciste, dychalo. V najhoršom si capni sudocrem. Skus a uvidis.
@anna883 ahoj, uplne s tebou citim. Mne pomohlo nastriekat si na oholene miesta dezinfekcny roztok "DebriEcaSan" (ale podla mna akykolvek dezonfekcny sprej na ruky, alebo pre deticky pomoze), odkedy to robim, zacervenanie a zapalenie sa eliminovalo o 90%. Odporucam naozaj.