Ahojte vedeli by ste mi poradiť holiaci strojček alebo gél na holenie vždy po holení sa mi spravia vyrážky používam penu na holenie s aloe Vera a vitamín E a vždy po holení si natriem telovým mliekom nevyzerá to pekne. Ďakujem za každú radu
@pupetko263 @aylinn
Presne tento problém mala aj kamoška, pomohla dezinfekcia 80 % alkoholom tesne po oholení a následná aplikácia aloe vera gélu (“obyčajný” z DM).
Neaplikovať žiadne mlieka, krémy, “chémiu”, ktorá otvoreným pórom + pokožke narušenej holením veľmi neprospieva.
Baba odvtedy nemá žiadne vyrážky, svrbenie, podráždenie, veľmi sa jej uľavilo.
(Nemusí, samozrejme, sadnúť každému, je to len tip.)
Nič ti nepomôže. Jedine,čo zabralo je Philips lumea. Úplná paráda hneď po prvom použití .
@pupetko263 na pupáky po holení intímnych partií, aj nôh používam nechtíkovú masť. Trochu smiešne = namastím, dám obyčajné bavlnené nohavičky, mám celú noc. 😃
https://www.drmax.sk/herbacos-repikova-mast-x01664
@pupetko263 ja som tiež tak mala a potom som si kúpila drahšie žiletky a na vlastne čerstvo oholenú pokožku si nič nenatieram.. je to podráždene a ty tam ešte niečo votries, aj keď by to bolo neviem aké prírodne oleje a pod
Ja som sa začala holiť s detským olejčekom aviril namiesto peny, hneď po holení aj každý večer pred spaním sa ním natriem a vyrážky mám minimálne, možno pomôže 🙂
@pupetko263 ja sa holím len vtedy keď už ma muž začne volať Peťo 😂😂 ja mám problem aj s vyrážkami aj so svrbením do krvi si dokážem rozdriapať všetky oholené partie. Normálne vezmem vždy tubu od krému a tou ostrou časťou sa driapem. Takze sa pripinam📌