Vyrážky na stehnách

slamka555
2. aug 2018

Baby pomoc :( uz dlhu dobu ( najma v lete ) sa mi vzadu na stehnach robia nepekne, zapalene vyrazky :( sportujem..obmedzujem sladke..no stale sa ich nemozem zbavit na kratke kratasy mozem kvoli nim zabudnut :/ aj na kupko sa kvoli tomu hanbim :/ .. podlamna to bude holenim..ale neviem..vzdy pouzivam novu ziletku natriem sa poholeni..kozna mi nato uz predpisala nejaku robenu mast ale nic.. neviete o nejakej zazracnej masticke som ochorna zainvestovat nech sa len toho uzzbaviiim 🙂 ved niesom nejaka hora sadla zas..ovela tazsie kamosky to na stehnach memaju a s hrdostou si nosia sorty suknicky..a ja sko nejaky exemista och🙂 ..

pininka
2. aug 2018

Je to z holenia a z tepla, skus pouzivat strojcek,ci to nebude lepsie

komplikovana
2. aug 2018

ak mas haklivu pokozku na holenie, skus vyskusat:
1. pred holenim odstranit odumretu kozu, pripadne vrasteny chlpok, peelingom. ja pouzivam sodu bikarbonu, alebo usadeninu z kavy. /je to lacnejsia varianta ak nechces nic kupovat z drogerky/
2. zasadne holit v smere rastu chlpkov, cize zhora nadol.
3. mne osobne zabera po oholeni si nastriekat na nohy chlapsky deodorant Axe.
4. kupila som si elektricky holiaci strojcek - braun silkepil5, lebo ziletky mi stale robia vyrazky

slamka555
autor
2. aug 2018

Vdaka baby zarady skusim 🙂 ale stym strojcekom :O ..tiez mam id braun ale taky pinzetkovy..a in chlpky trhaa a to neprezijem :O :D ..teda uz domho parkrat poyzila boli to muky odvtedy nan na policke pada prach :/ .. skusila by som nieco menej bolestive ale ked ine nepomoze asi budem musiet teda zas opraasit ten muciaci nastroj :D ..

komplikovana
2. aug 2018

ja pouzivam nie ten co trha ale ten co zastrihava. Ked som skusala trhanie, chlpky zacali vrastat pod kozu po urcitom case. Moje chlpy su nejake divne 😀 ostava mi iba teda iba tato metoda. Skus si najprv ale doliecit vyrazky, aby to nebolo horsie. Ak nemas chlapsky deo, tak skus aj damsky, alebo nieco ine na vysusenie a dezinfekciu.

pininka
2. aug 2018

@komplikovana aj ja mam len na strihanie a je to super

ivana247
2. aug 2018

Pred aj po holenim si vymývaj miesto betadine, dá sa kúpiť v lekárni, menej sa zapaluju

slamka555
autor
2. aug 2018

@komplikovana baby poslali by ste mi link presnevtoho strojceka co mate ? Takze je to n bezbolestne? Lebo ten moj tp je fakt brutal 🙂 ..

slamka555
autor
2. aug 2018

@ivana247 dakujem 🙂

komplikovana
2. aug 2018

este mi napadla jedna vec, ak by si si ho zakupila, netreba sa bat, ze nevezme vsetky chlpy ako ziletka, ale treba prejst miesto viackrat aby bolo dohladka.

suzie_a_eliska
2. aug 2018

Skus striekat sprejom z firstu z aloe vera s propolisom. Mne pomaha.

slamka555
autor
3. aug 2018

@komplikovana super daakujem moc ;) no presne natoto som sa esre chcela spytat ;) 🙂 vdaka idem teda pokukat kde by som ho kupila najvyhodnejsie a musim kupit lebo uz ma to fakt stve ;) ..

slamka555
autor
3. aug 2018

@suzie_a_eliska ahoj presne viem o com hovoris;) kamoska robi stouto kozmetikou 🙂 .. skusim si kupit ten strojcek , ktory baby poradili a ak nebude stacit lacnejsi kremik skusim aj ten first ;) 🙂 vdakaa

mindy112
3. aug 2018

Baby a viete nieco poradit proti zarastaniu chlpkov? Resp. ci sa nieco da spravit, ked su zarastene a nedaju sa vytiahnut. Tiez ma trapia hlavne na vnutornej strane stehien a zo zadnej strany. Ja som to davno pradavno zacala epilovat strojcekom, samozrejme zacali zarastat a zapalovat sa. Momentne mam z toho tmave jazvicky. Holit ziletkou som nechcela, som presne ten tmavy typ co by o par hodin mal za nohach nepekne strnisko... Ale evidentne nebudem mat na vyber, mozno tiez skusim ten holiaci strojcek. Len by som ocenila dajaku radu, ci mate skusenosti s odstranenim tohoto ,,stavu" 🙂

komplikovana
3. aug 2018

@mindy112 ja som bohuzial nic nenasla proti zarastaniu chlpkov a to som vyskusala aj krem od veet, aj milion druhov peelingov, jednoducho ako boli oslabene tak cez kozu nepresli. Takze som sa epilovania vzdala. Rozmyslam ale, ze si nasetrim na IPL masinku asi od Philips.

suzie_a_eliska
3. aug 2018

Na zarastanie jedine laserova epilacia, pomohla....ale po porodoch zacinaju zas pomaly rast ale nezarastaju, trhanie strojcekom predtym podporilo zarastanie...tak uz nestrojcekujem a pohoda.

suzie_a_eliska
3. aug 2018

Cim tmavsie tym lepsie zaberie laser, hlavne na jesen ked sa uz neopaluje koza sa zacinaju sedenia...