Vyrážky na bábätkových ručičkách

michaelaaa37
25. júl 2017

Ahojte prosím vas vedeli by ste mi poradiť co to je alebo či ísť ku doktorke, nás malý ma na rucickach bodky , na jednej aj nadruhej o niečo vyššie fakt možno pár milimetrov rozdiel....bojim sa lebo sme pred nedávnom mali očkovanie, na dotyk je to troska ako pupacik

uskrnica
25. júl 2017

Hmm tazko to takto odhadnut. Moze to byt realcia na ockovanie, postipanie, potnicky, proste hoci co. Ja byt vami, radsej by som si zbehla k doktorke, predsa len za to nic nedate a budete mat aspon istou

danielitta6
25. júl 2017

po ockovani by to bolo skor ako zihlavka,my sme mali take po mmr.takto vyzera dcerina ruka ked ju nieco postipe.u takych malych deti vyzera stipanec inak ako u dospelych.Skuste potriet fenistilom.ak to do vecera alebo rana zmizne,bol to stipanec.

ferala
25. júl 2017

Nemyslím si, že by to malo mať niečo spoločné s tým očkovaním ale keď si si neni istá a nikto v okolí tie nevie na isto povedať tak nebude na škodu zájsť k doktorovi 🙂 Netreba sa báť ale lepšie bude keď ti to potvrdí aj doktor 🙂

rdi
25. júl 2017

Nevyzera to ako nejaka vazna vyrazka ale je zvlastne, ze ma na kazdej ruke iba jednu bodocku. To tym padom nemozu ani potnicky. Ja si nemysllim, ze by to malo byt nieco vazne ale ak to do par dni nezmizne tak sa podla mna nic nestane ked sa prejdete k doktorke 🙂

michaelaaa37
autor
26. júl 2017

Ďakujem vam všetkým veľmi 🙂 ,volali sme s doktorkou a povedala že ak to do zajtra neprejde tak sa mame zastaviť tak uvidíme