Vyrážka na prsníku je naliata krvou

lenka3008
19. okt 2020

Prosím vás vie mi niekto poradiť povedať niečo o tejto vyrážke.Vôbec ma neboli len sa naljeva krvou.Pri prehladani google mi vyskakuje že by to mohol byť príznak rakoviny prsníka.Nemá stým niektorá skúsenosť?Viem že len lekár mi to bude vedieť potvrdiť alebo vyvrátit ale naozaj by ma zaujimalo či o tom niekto niečo nevie.Som pripravená na akukoľvek odpoveď.Len žiadam o uprimnosť.ďakujem

kocisova95
19. okt 2020

@lenka3008 pekný večer prajem
Mate zo spodu prsníka? Ja som mala tiež párkrát ale na kožnom mi bolo povedané že je to z potu jak potnička zapalená... Bola som aj na vyšetrenie prsníkov a mam všetko v poriadku 🙂 dúfam ze je to tak aj u Vás

lenka3008
autor
19. okt 2020

@kocisova95 dobry večer.Nemám to úplne zo spodu.je to skor zboku na ľavej strane prsníka.ale vôbec to nebolí.keď mi praskne krvavý vačik tak je tam vidieť asi 2mm dierku z ktorej to krváca

sarianna
19. okt 2020

@lenka3008 moze to byt zle a nemusi to byt zle... Aj rakovina sa moze takto prejavit. ( prepacte za uprimnost, ale naozaj sa objednajte k lekarke a celkom urgentne ). Verim, ze je to len zliazka, zapal, ale radsej zbytocne ako neskoro... Drzim palce

missviolet
19. okt 2020

Ja mam take stale, mam velmi velke prsia, takze zospodu mavam...

extempore
19. okt 2020

Dajte si vyšetriť ster z tej ranky. Mam uplne rovnake, na bokoch, niekedy aj na prsiach. Mam stafylokokus aureus, ktory je rezistentný na antibiotika.

nykkushka
19. okt 2020

Neviem čo čakáte od tejto diskusie, buď je to CA alebo nie je, buď je to vážne alebo len obyčajný pupák.
každopádne, asi by bolo vhodné navštíviť dr, reálneho, nie dr google alebo dr modrý koník 🙂 a to nemyslím v zlom, asi je dôležitejšie čo na to povie odborník ako my ženy tu 😉

lenka3008
autor
20. okt 2020

@nykkushka išlo mi len o to či niektorá nemala taký istý problém.Aby som vedela načo sa pripraviť

lenka3008
autor
20. okt 2020

@extempore môžete mi opísať viac o vašom probléme?čo to vlastne znamená a aké problémy vám to spôsobuje?ďakujem

lenka3008
autor
20. okt 2020

@sarianna kiežby to bol len zápal len ma desí to že to ani nebolí ani nesvrbí len krváca

jago3690
26. okt 2024

@lenka3008 ahoj mám taky istý problém, bola si s tým vtedy u lekára? Čo to nakoniec bolo?Vdaka za odpoved

candii
26. okt 2024

Mne to príde ako abces ktorý praskol. Mávam podobné

148terka148
26. okt 2024

@candii suhlasim