Výrastok z pošvy

kikakika10
13. máj 2023

Dobry den mam 12 rokov a tam dole mi akokeby vytrča taky vyrastok. Nieje to ani z vnutra ale akokeby len ta stetna neviem ako to popisat. Neviete čo by to mohlo byť?

tosomja
13. máj 2023

@kikakika10 a mamu máš kde?

gejb
13. máj 2023

@tosomja neviem si predstaviť toto riešiť s mamou 😬😬😁
@kikakika10 je to normálne ...

tosomja
13. máj 2023

@gejb tak ja som riešila všetko. A aj moja dcéra so mnou.
Nemusí mi ukazovať čo tam má, ale aspoň prísť a povedať, že si tam niečo našla, čo doteraz nemala a asi by som s ňou išla k lekárovi.
...a lepšie ukázať mame, ako celému svetu 😉 (už keby to mala ukázať)

svokrinjazykmonika
13. máj 2023

@kikakika10 nemyslíš malé pysky? 🤷 Ono sa to tam dole vekom mení a každá vyzerá inak. Možno ak ti začala nejaká hormonálna zmena, tak za to. Nemá ti tam čo narásť si myslím. Možno nejaká bradavica alebo čo a to treba povedať mamine. Ovšem ak príspevok nie je žart.

nikpa
13. máj 2023

@gejb a s kým to má riešiť 12 ročné dievča?! Je veľmi smutné, že tu volaktore máte s dcerami takéto vzťahy alebo že si mala taký vzťah ako dieťa ty so svojou matkou a ešte to považuješ za normálne. Ak by sa jednalo napr. o sex, chápem ale toto je možno zdravotný problém, za kým je najlepšie ísť....za rodičom...

kristiii
13. máj 2023

@kikakika10 neviem, ale ak máš dobrý vzťah s mamou, skús sa poradiť s ňou
@gejb prečo nie? Ja som riešila kde čo s mamou a aj môj pubertálny syn sa mi zveril s problémom, resp, keď si myslel, že má problém.